Hlavní obsah
Lidé a společnost

Ach jo, už i tento web infikovala Hanychová. To opravdu tolik lidí zajímá, co zase vyvedla?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Ricky Wilson Wikimedia Commons CC-BY-2.0

Mediální zájem o nemocnou manželku britského následníka trůnu Catherine lze pochopit

Kdykoliv se mi otevře domovská stránka Seznamu, s údivem zjišťuji, že v rubrice „právě se hledá“ opět figuruje jméno Agáty Hanychové. Dovedu pochopit leccos, ale tento fenomén opravdu ne.

Článek

Podobně mě udivuje, jak národ, který se dlouhodobě netají odporem ke šlechtickým rodům, najednou ze všeho nejvíce zajímají zprávy o zdravotní stavu manželky britského následníka trůnu, princezny Catherine. A to přesto, že naše i světová média už několik měsíců vaří z vody a pod senzacechtivými titulky sdělují jedno velké nic.

To zásadní, totiž smutný fakt, že má rakovinu, nakonec odtajnila samotná Kate, ale ani poté mediální tsunami neustalo. Je neuvěřitelné, kolik údajných odborníků na královskou rodinu krmí veřejnost svými hypotézami, aniž ví to podstatné, tedy, co Kate vlastně je a zda královská rodina opět mistrovsky nemlží.

Nicméně, právě v případě krásné a oblíbené princezny lze tak velký zájem pochopit, protože veřejnost odjakživa zajímalo, když někdo slavný vážně onemocněl nebo zemřel.

Prodavačka čehokoliv

Oproti této smutné události, je případ „Agáta“ opravdu bezvýznamný, ale přesto nepochopitelně zajímá tolik lidí. Jediné, co stojí za pozornost je fakt, že tato „influencerka“, ochotná prodávat cokoliv, dokáže přilákat svými obskurními životními extempore tolik pozornosti. A vždy když trochu ochladne, něčím ještě trapnějším ji vzkřísí.

Jen, co přestaly „zabírat“ vzájemné útoky mezi ní a jejími ex partnery, národu oznámila, že přiznala alkohol při řízení, výměnou za nižší trest. A protože již asi přece jenom tuší, že jí mají lidé plné zuby, najednou se je snaží dojímat tím, že vyzve otce svých dětí, aby ukončili soudní a mediální spory. Ačkoliv je většinou sama vyprovokovává,. snaží se vyvolat dojem, že právě otcové jejích dvou malých dcer jsou příčinou všeho zlého. Ti se však právem brání, že Hanychová zveřejňuje fotografie dětí se záměrem podpořit svůj obchodní byznys.

Nejsprostší dno

Jediné, co je na tomto případě potěšující je fakt, že zatímco se Hanychová snaží prezentovat jako úspěšná influencerka a milující matka, většině soudných lidí je k smíchu a dávají jí to na sociálních sítích hodně najevo. Zatímco jedni tipují, co zase příště „tahle blbka, co prodává kastróly,“ předvede, jiní si otráveně stěžují, že „od ní není pokoj ani na Velikonoce“. „Hanychová, to je nejsprostší dno“, stěžuje si například Milan K. a Jan se v reakci na jeho názor zamýšlí (stejně jako já), nad tím, „proč má tahle….. v médiích tolik prostoru“. Vyzývá je dokonce, ať jí ho už prostě nedávají „a bude klid“.

Tak co kdybychom k tomu přispěli také a pro příště ji nedávali prostor ani na tomto webu, kde je naštěstí ke čtení mnoho zajímavějších příběhů o lidech, jejichž život skutečně stojí za pozornost?

Zdroj: Facebook, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz