Hlavní obsah
Názory a úvahy

Český slavík byl propadák: Háma a Sokol zesměšnili snad každého a celebrity se jen předváděly

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: TV Nova/ se svolením

Jak jsme se těšili na živé vysílání ankety Český slavík, nakonec to bylo velké zklamání. Moderátoři trochu nezvládli situaci a místo důstojné show šlo o jedno velké zesměšnění.

Článek

Legendární show Český slavík se vysílá již několik desítek let. Ačkoliv se vždy jednalo o velmi noblesní a důstojnou soutěž, ve které šlo především o pěvecké výkony, poslední dobou je to spíše show, jak někoho zesměšnit. I když Aleš Háma a Ondřej Sokol patří mezi naše nejlepší televizní moderátory, diváci už toto nechtějí. Na sociálních sítích si mnoho z nich stěžovalo, že tato soutěž nemá už žádnou špetku slušnosti. Navíc už to není o zpěvu, neukazují se zpěváci, kteří něco dokázali, ale ukazují se ti, o kterých jsme celý rok neslyšeli, teď se objevili někde oprášení z archivu a dělají, že jsou velké hvězdy. Nikdo je však nezná.

Některé komentáře hovoří za vše. „Milovala jsem tuto soutěž, ale už to není to, co bývalo. Například před deseti lety byla show noblesní, byl to opravdu velký galavečer, kde jsme mohli vidět opravdové hvězdy. Teď to je ale děsný,“ napsala na Instagramu jedna ze sledujících. „Ano, Háma a Sokol nerozlučná dvojka, umí se postarat o zábavu, ale na Slavíka se to fakt nehodí. Tohle je ostuda, hlavně, že všichni nosí róby,“ dodala jiná sledující. A podobných komentářů bylo nejen na Instagramu, ale i Facebooku jich je mnoho. Lidé jsou zklamaní a čekali lepší zábavu.

Háma a Sokol zesměšnili snad každého

Jak se shodují televizní diváci, tito dva moderátoři umí navodit dobrou atmosféru a skvělou zábavu. Ale na anketu českého slavíka se to opravdu nehodí. Tato soutěž by měla být důstojná a všichni by si měli vážit těch druhých. Bohužel to se nedělo a toto moderátorské duo si vzalo na paškál snad každého, na koho si vzpomněli. Například narážky na přítomného Jaromíra Soukupa nešetřili a nevynechali ani jeho bývalou partnerku Agátu Hanychovou. Ta se podle nich stala přibližně stonásobná maminka a Soukup byl její 89. partner. Dále dokázali téměř urazit i herečku Jaroslavu Obermaierovou, o které tvrdili, že nemá peníze na plyn, a tak jí herečtí kolegové museli vyhlásit sbírku.

Zase se všichni jen předváděli

Nejvíce smutný je na tom fakt, že se nejedná o pěveckou soutěž, ale o módní přehlídku. Celebrity totiž mezi sebou bojovaly o to, kdo má hezčí kostým, kdo vynesl dražší šaty, a kdo má na sobě nejdražší šperky. Proto se také mnoho z nich začalo na sociálních sítích doslova natřásat, aby ukázali, že si pro jeden den zahrají na nejbohatší na světě a udělají ze sebe ty největší hvězdy večera. Například Leoš Mareš znovu dokázal, že peníze dělají vše. Vzal si na sebe krokodýlí sako za 70 tisíc korun. Helena Vondráčková dokázala během přímého vysílání vyprodat celou O2 arenu. To se nepovedlo ještě žádné celebritě. Nikdo neví, proč to Leoš říkal, ale asi znovu potřeboval všem divákům dokázat, že je specialista na vyprodané 02 areny. Jeden takový koncert totiž organizuje i pro Moniku Bagárovou.

A kdo tedy získal zlatého slavíka? Zase Ewa Farna a Marek Ztracený. Ti dva si byli od počátku soutěže jistí v kramflecích, a proto se diváci shodují na tom, že to museli dopředu vědět. Není totiž možné, aby měli tak perfektní děkovnou řeč. „Zlatý slavík není slavík, oni to dopředu ví. Podívejte se na Marka Ztraceného, jak si byl jistý, jen dělal, že je nervózní,“ napsal jeden sledující na Instagramu. „Ewa Farna něco dokázala, ale Marek jenom vyprodal stadion, a proto z něho udělali slavíka. Jinak nic nedokázal. Navíc ukončil kariéru, tak proč,“ napsala na Facebook jiná fanynka. A podobných komentářů bylo více.

Zdroje: Autorský text

Anketa

Líbila se vám letošní anketa českého slavíka?
ANO
19,8 %
NE
80,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 262 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz