Hlavní obsah
Umění a zábava

Eliška a Damián končí. Diváci se radují, že už se nebudou muset dívat na Emmu Smetanu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jindřich Nosek / Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0

13. listopad je pro nás, kteří tento seriál opravdu nemáme v lásce, významný den. Konečně končí něco, co je absolutně zbytečné, propadající a neoblíbené.

Článek

Od počátku toho, co se tento seriál poprvé objevil na televizních obrazovkách, jsem věděla, že to bude absolutní propadák. Bohužel jsem se nemýlila a poukazují na to i jiní sledující, kteří kritikou tohoto nepovedeného příběhu nešetřili. Ačkoliv jsem se seriál snažila pochopit, nešlo to. Zamotaný děj, přeskakování ze současnosti do historie, nepříjemná herečka, která nesnese kritiku a k tomu herec, který si myslí, jak je nejkrásnější a nejchytřejší ze všech.

Seriál, kterému nikdo nerozumí

Prima na tento nový seriál opravdu vsadila všechno, ale bohužel se to asi nepovedlo tak, jak si představovali. Není snad nikdo, kdo by o tomto seriálu neslyšel, ale odezva je spíše negativní. Všude billboardy, reklamy, na Instagramu fotky a na nich Emma Smetana. Seriál jsem si však přesto pustila, ale nebylo to kvůli hlavní herečce, ale kvůli tomu, že mě zajímalo, jak se celý děj bude vyvíjet. A abych byla objektivní, trpěla jsem až do konce, abych si uvědomila, že jsem ráda, že to konečně končí.

Nejhorší na tom je, že se zadíváte, začnete děj chápat a Prima vám tam nacpe tunu nesmyslných reklam, které vás prostě obtěžují. Celkově námět mohl být pěkný, ale realizace je nepovedená. Cestování v čase se nepovedlo, pro diváka to je chaos, nikdo neví, co je tedy současnost a co minulost, a děj přeskakuje hodně rychle. Herci se chovají jako z dob Karla IV., ale ani to jim nejde. Nejvíce mi však vadila Emma Smetana, která se od té doby, co se stala hlavní hvězdou tohoto seriálu, začala chovat velmi namyšleně a ke svým fanouškům povrchně. Dokonce se nebála zajít tak daleko, aby všem na Instagramu napsala, že seriál kritizovat nesmí.

Zazvonil zvonec a nepovedené pohádky je konec

Nyní však tento podivný seriál se zamotaným a nejasným dějem končí a lidé se radují, že s ním odejde i Emma Smetana. Ale někteří toho litují, protože neví, koho nyní budou zase kritizovat. „Škoda, že to končí. Emma Smetana je dobrá herečka v tom smyslu, že mě pokaždé, co seriál vidím, dokonale naštve,“ napsal jeden diskutující na Instagramu. „Konečně ta kravina zmizí z obrazovek, snad tam dají něco pořádného,“ dodal další sledující.

Vypadá to tedy, že se televizní diváci konečně dočkali a seriál, který nemají v oblibě, konečně z obrazovek zmizí. My nyní musíme jen pevně doufat, že tento děj nebude mít dalšího pokračování. Sledující se už nadále na některé postavy nechtějí dívat a zajímá je spíše něco zábavného a oddychového. Seriál měl sice dobrý potenciál, ale hrdinka, která se této role ujala, to celé pokazila, bohužel.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz