Hlavní obsah
Umění a zábava

Maršálek vytřel všem zrak: Josífek přišel na parket a sklidil chválu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Česká televize - se svolením veřejně dostupné dílo

Jak ho lidé kritizují, tak ho naopak porota začala chválit. Josef Maršálek dnes všem doslova vytřel zrak.

Článek

Josef Maršálek se od počátku taneční soutěže StarDance stal terčem kritiky. Lidé ho neustále kritizují za to, že neumí tancovat a podle některých vypadá jako prkno. Bohužel poslední dobou se narážky na jeho osobu neustále zintenzivňují. Ale to nemění nic na tom, že cukrář si z toho nic nedělá a každou kritiku bere jako posun dopředu. Na svých výkonech neustále pracuje. Ukázalo se, že kritika ho zřejmě motivuje k lepším výkonům.

Přišel, tančil a bodoval

Dnes večer nás o tom přesvědčil, když si zcela bez ostychu přisel na taneční parket, postavil se, zvedl ruce a předvedl pár podivných kroků. Po svém výkonu sklidil velký potlesk, a to nejen od televizních diváků, ale i od samotné poroty. Především obávaný Zdeněk Chlopčík řekl, že kdyby nepopletl několik tanečních kroků najednou, dostal by od něho plný počet bodů. To samé řekl i Zdeněk Kuneš a Richard Genzer. Zdeněk Chlopčík nezapomněl dodat, že Josífek se lepší, a je to velmi dobrý tanečník. Od té doby mu nikdo z jeho kolegů a moderátorů neřekne jinak než Josífek.

Kromě toho cukrář dokázal, že kritika je mocná a dokáže ho posunovat směrem dopředu. Marek Eben všem haterům vzkázal, že kritika je nejen ošklivá, ale zároveň naprosto zbytečná. Podle jeho slov to neovlivňuje kvalitu upečených buchet a dobrou náladu, kterou každý večer Josífek rozdává kolem sebe. Někteří se pozastavují nad tím, jak je možné, že Josef Maršálek nebyl za celou dobu StarDance nemocný, neměl nikdy špatnou náladu a pokaždé se neustále směje. Je to jen přetvářka?

Lidé ho tam chtějí

A právě dnes se potvrdilo, že lidé tam Maršálka prostě chtějí. Nejvíce se jim líbí to, jak je přirozený, z ničeho si nic nedělá a neustále se směje. Zároveň se tváří, jakoby mu byla celá soutěž zcela volná, jen tak si to přijde užít, předvede pár naučených kroků, které dokonale zmotá, ale i tak sklidí úspěch a chválu. Někdo to holt umí a je vidět, že hodnocení poroty je až druhořadé. Diváci prostě chtějí show a pořádný tanec je nezajímá. Jinak asi nikdo nepochopí, kde se tam cukrář vzal a proč se tam tak dlouho drží. Nicméně má právě Josífek velké šance na to, aby se dostal do finále a celou soutěž vyhrál. Pokud by se tak stalo, nejeden z kritiků by tento moment asi těžko snášel a myslím si, že už by se nikdy na tuto taneční soutěž nedíval.

Zdroj: autorský text

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz