Hlavní obsah
Lidé a společnost

Předpověď Baby Vangy na rok 2024: Čeká nás změna oběžné dráhy i testování biologických zbraní

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Zdroj: Wikimedia Commons/Пакко, CC BY-SA 3.0

Baba Vanga je velmi často nazývána jako Nostradamus moderní doby. Kdo to ale vlastně je a proč neustále všichni čekají na předpověď, kterou si pro nás připravila?

Článek

Baba Vanga byla bulharská moderní mystička, jejíž opravdu vyvinuté prorocké schopnosti ji proslavily po celém světě. Traduje se, že si k ní pro radu potají chodilo mnoho slavných osobností, mezi které patřil například car Boris III. nebo Leonid Brežněv. Doposud její předpovědi ve většině případů vycházely velmi dobře. Co nás tedy podle této mystičky čeká v příštím roce?

Předpověděla události do roku 5024

Ať se to zdá opravdu nereálné, a podle někoho doslova bláznivé, tato bulharská mystička stihla před svou smrtí předpovědět klíčové události světa až do roku 5024. Baba Vanga zemřela v roce 1996 a od té doby se na světě děje přesně to, co řekla. Je vědecky prokázáno, že to, co předpověděla, se doposud splnilo do jediného detailu. Jak to ale dělala? To nikdo neví, ale říká se, že v momentě, kdy po zákeřné nemoci oslepla, začala mít vyvinutý šestý smysl, který jí ukazoval, co se bude dít v budoucnosti. Baba Vanga například předpověděla teroristické útoky z 11. září, a také viděla potopení ponorky Kursk.

Změna oběžné dráhy a biologické zbraně

A podle informací, které se dochovaly, měla Baba Vanga předpovědět v roce 2024 změnu oběžné dráhy. Podle všeho by se dráhy těles ve sluneční soustavě měly pozvolným způsobem začít proměňovat. Měli bychom počítat s narušením klimatu a nárůstem radiace. Kromě toho by na světě měl zavládnout opravdu velký chaos a roční období už nebudou taková, jaká známe.

Co je však horší než klimatické změny, je předpověď o biologických zbraních. Baba Vanga předpověděla, že by v následujícím roce mělo docházet k velkému testování a používání těchto zbraní v terénu. Podle jejích slov se toho má ujmout velká země světa. Nastává tedy otázka, zda to bude Amerika, nebo Rusko? Baba Vanga také varovala před umělou inteligencí, která by měla začít výrazně ovlivňovat všechny lidi na planetě.

Lék na rakovinu

Abychom nepsali jen o negativismech, tak nás podle Baby Vangy čeká i něco lepšího. Vědci a lékaři z celého světa by měly konečně přijít na lék, který by nám pomohl bojovat s rakovinou. Podle všeho by měl tedy rok 2024 být minimálně v rámci léčby rakoviny zlomový. Doufejme tedy, že tato předpověď, která se týká léku na rakovinu, se naplno vyplní.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz