Hlavní obsah
Umění a zábava

Seriál Vytoč mého agenta ukazuje, jak si naše celebrity vyšlapávají cestičku k úspěchu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay/Public domain

Televize Prima odvysílala první díl seriálu Vytoč mého agenta, který byl doposud pouze na placené platformě Prima+. Nyní se konečně dostal i na televizní obrazovky, a diváci si tak mohli užívat něčeho nového.

Článek

Není to tak dávno, co skončil velmi úspěšný a očekávaný seriál Sedm schodů k moci, který nám ukázal, jak to vlastně ve vrcholné politice chodí. Příběh dívky, která udělala pro svou kariéru a úspěch opravdu vše, byl skutečným trhákem nedělních večerů. A teď si myslím, že přední příčky ovládne nový seriál televize Prima, který se jmenuje Vytoč mého agenta. Humorný, excelentně režírovaný a s perfektním castingem. To jsou klíčové výrazy, které mohou jednoduše tento seriál charakterizovat.

Tento seriál totiž ukazuje, jak to vlastně v tom našem českém rybníčku chodí. Kdo nemá tvrdého agenta, který má velké lokty a probojuje se přes každou překážku, jako by nebyl. A naše celebrity to pak mají hodně snadné, když jim všechno domluví agenti. Oni si pak jen dorazí na smluvené místo, něco ukážou a tím to končí. A to není vše. V tomto rybníčku se také dějí pěkné zrady a podrazy, a to i přesto, že si všichni hrají na velké kamarády.

Celebrity mají agenty, kteří za ně rozhodují

Tím však nekončíme. V seriálu mnoho českých herců a hereček ukáže svůj život, jak to ve skutečnosti chodí. A jsem opravdu zvědavá, s jakým chováním přijde stálice českého filmu Iva Janžurová nebo Zlata Adamovská. Protože ani jedna z těchto hereček nekývne na žádnou nabídku jen tak a svou práci si vybírají podle peněz a zajímavosti. To, co pro ně není lukrativní, prostě nevezmou.

Diváci se v tomto seriálu mohou seznámit s Kryštofem Hádkem, Martou Issovou, Tomášem Maštalírem a Zuzanou Kronerovou. Právě tyto hlavní postavy se postaví do role filmového agenta. Ti, kteří zahrají sami sebe, jsou též známí herci. Můžeme se tak těšit na dokonalé herecké výkony Kláry Issové, Ivy Janžurové, Sabiny Remundové, Zlaty Adamovské, Taťjany Medvecké, Táni Pauhofové, Jiřího Langmajera, Gabriely Marcinkové, Stanislava Majera, Juraje Loje, Bolka Polívky a Michala Dlouhého.

Seriál ukazuje, jak si celebrity vyšlapávají cestičku k úspěchu

Hned v prvním díle se nám totiž ukázala Klára Issová, která velmi stála o roli v americkém seriálu. Jenže tu nakonec nedostala, protože je podle produkce příliš stará. To se v seriálu herečky dotklo natolik, že se rozhodla s produkční agenturou skončit a svého agenta, na kterého nikdy nedala dopustit, doslova hodit přes palubu. Nebýt toho, že se kvůli ní zbláznila celá agentura, tak by se ani nevrátila. To ale ještě netušila, že i od ní se bude očekávat jistá služba.

Americká produkce by jí do svého seriálu obsadila, ale podmínkou byl botox. To však herečka v seriálu odmítla akceptovat a ukázala, že když není po jejím, tak prostě pracovat nebude. A klidně se tak o svou roli snů nechala připravit, ale ne tím, že by ji nechtěli, ale tím, že prostě odmítá udělat kompromis. A tak to zřejmě chodí mezi všemi hvězdami.

Zdroje: autorský text zpracovaný na základě

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz