Hlavní obsah
Lidé a společnost

Burešová náhle opustila seriál ZOO ještě před koncem natáčení. Fanoušky tím rozplakala

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem FTV Prima

To, čeho se diváci Primy obávali, se stává realitou! Eva Burešová odchází ze seriálu ZOO a postavě Viky Janečkové tak dává sbohem. Do poslední chvíle to přitom vypadalo, že návrat Roberta Urbana ji přesvědčí, aby zůstala a vše dopadlo dobře!

Článek

V poslední době Eva Burešová stále častěji mluvila o tom, že svět showbyznysu je na ni přeci jen příliš a touží po svobodě, klidu a dnech strávených jen s rodinou. Není tak žádným překvapením, že nakonec to byl i seriál ZOO, kterému dala sbohem. Mnohé však překvapilo, že tomu bylo ještě před koncem natáčení! Co bude s její postavou Viky Janečkové?

Foto: se souhlasem FTV Prima

Tomáš Klus a Šimon Bilina v seriálu ZOO

Sbohem, Viky Janečková

„Byly jsme jedna tři roky. Milovala jsem Tě a tvou potrhlost. Teď už zase půjdu nějakou chvíli sama za sebe. Děkuji,“ rozněžnila se herečka. Jenže fanoušky tím moc nepotěšila! A někteří v komentářích dávali najevo, že je její odchod dohnal až k slzám. Doufali, že Viky nakonec skončí s Petrem a nastane tak závěr moderní pohádky o bohatém soudci a bývalé chůvě s exekucemi.

Burešová všechny ujistila, že se budou s Viky vídat až do konce seriálu, ona ale své scény předtočila dopředu. I tak lze očekávat, že její postavy v seriálu ubyde. Zda to bude nakonec znamenat šťastný konec pro ni a Petra, či Filipa, to je zatím otázkou.

Ještě bude dusno

Do děje ale nepřichází jen Petr, aby novu zabojoval o svou ztracenou chůvu. Až teď si možná totiž uvědomuje, že jí jeho děti opravdu milují. Přichází také jeho nová partnerka Ester, se kterou už stihnul přivést na svět dítě, ačkoliv malý Péťa, kterého má s Viky, podle všeho ještě ani nechodí. A že by se slavili jeho první narozeniny? To v seriálu také nebylo.

A jak její představitelka Nelly Řehořová už dříve prozradila, bude dělat pořádné dusno! Dokonce se chvíli obávala, aby ji vůbec diváci přijali. S natáčením má zatím pár zkušenosti - v divadle je známá, ve filmu jste ji ale mohli například vidět jako dceru Jiřího Langmajera ve Špuntech na vodě.

Uvidíme, jak odchod Burešové s dějem zamává!

Zdroj: autorský článek, FTV Prima, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz