Hlavní obsah
Lidé a společnost

Odchod Polišenské ze ZOO diváky zvednul ze židle. Čeho je moc, toho je příliš, má jasno herečka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem FTV Prima

Nedávno se herečka Lucie Polišenská přestěhovala na venkov, kde našla svůj vysněný domov. Když dokonce odešla ze seriálu ZOO, někteří se začali ptát, co za tím může být. Několikrát se nechala slyšet, že touží po rodině!

Článek

Rozhodla se snad herečka Lucie Polišenská konečně založit rodinu a držet se stranou zájmu médií? „Mám to hrozně ráda a naplňuje mě to, nejsem člověk, kterej je zvyklej na velký město,“ vysvětlila svůj útěk na venkov. Možná, že našli s manželem místo, kde se jim konečně dobře žije. Budou tam ale opravdu šťastní?

Muž ji musí skvěle urazit

S mužem, jehož identitu tají, je prý velmi šťastná. Prý jí dokáže dobře urazit, což je něco, co ona zkrátka umí ocenit! Humor u ní doma nesmí chybět. Už se však objevili i rýpalové, podle kterých se za svého muže stydí, když ho tak úzkostlivě tají. Nebo má snad jen ráda tajemství? S rodinou dlouho otálela a soustředila se na kariéru, teď však jistě tuší, že je nejvyšší čas, kdy do toho praštit.

Navíc měla k dětem vždy blízko. Kdyby nebyla herečkou, potkávali bychom ji v porodnicích jako porodní asistentku! Snad i proto přiznává, že děti jsou v jejím životě velkým přáním. „Určitě chci mít rodinu. Divadlo miluju, ale člověk se mu nemůže kompletně oddat a žít jenom pro něj. Má mít rodinu za sebou, prarodiče a rodiče, ale i tu před sebou. A nechci to dlouho odkládat,“ nechala se slyšet.

Má doma mladíčka?

Šušká se, že její muž má být výrazně mladší, tak možná je to on, kdo se na potomstvo ještě necítí. Navíc je otázkou, zda má tak dobré zaměstnání, aby případně svou rodinu uživil. Možná nás brzy Polišenská překvapí a vzhledem ke své oblibě v tajnostech prozradí, že už je dávno v očekávání!

Je to sotva půl roku, co odešla ze seriálu ZOO. „Natáčet dlouhé seriály mě baví, ale čeho je moc, toho je příliš,“ řekla. Už předtím se nechala slyšet, že natáčení příběhu ze zoologické zahrady už jí nebaví tolik, jako dřív Slunečná. Nejen ta z ní udělala seriálovou hvězdu, diváci si ji oblíbili také v Ohnivém kuřeti.

Jelikož ale nové role stále přicházejí a Polišenská je velmi oblíbená, bude velmi těžké něco z toho odmítnout. Otázkou však je, zda už dávno doma neřeší úplně jiné starosti, které jsou přeci jen o něco zajímavější… Na televizních obrazovkách rozhodně chybí - a v ZOO u žiraf dvojnásob! S Bernáškovou to pořád nějak není ono…

Zdroj: autorský text

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz