Hlavní obsah
Lidé a společnost

Adamovská přiznala, jak často se s manželem doma hádají

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

V poslední době pěje herečka Zlata Adamovská na svého manžela Petra Štěpánka samou chválu. Opravdu ale nejsou situace, kdy už má všeho plné zuby a létají doma talíře?

Článek

Hvězda Ordinace v růžové zahradě pyšně přiznala, že se za 10 let manželství s Jiříkem ze Zlatovlásky ještě ani jednou nepohádali! Ve zralém věku už nechce řešit malichernosti. Štěpánek neponechává nic náhodě a svou dámu si hýčká jako pravý gentleman. To o něm ostatně tvrdí snad všechny kolegyně, že objevit se v jeho společnosti je hotová poezie. Tenhle herec zkrátka ví, jak se k ženám chovat!

Svou manželku rozmazluje

Pravidelně například nakupuje domů kila zmrzliny, kterou Adamovská miluje, nezapomene ani na orchideje nebo večeře v luxusních restauracích. A každé ráno ji připraví do postele čerstvou kávu. Snaží si jí předcházet, aby mu neutekla?

Není totiž jejím prvním manželem - a pokud něco nefunguje, Adamovská umí odejít. Ku příležitosti filmu Za vším hledej ženu se přiznala, že i ona zažila v životě perné chvilky. Tam totiž její postava říká: „O rozvodu jsem nikdy nepřemýšlela. O vraždě ano, ale o rozvodu nikdy!“ Jak k tomu přistupovala ve svém reálném životě? „Moje postava je zdrcená z rozvodu a na můj vkus až moc přenáší zášť vůči bývalému manželovi i na jiné muže a vztahy. Já jsem v životě zvolila raději rozvod než vraždu a myslím, že jsem udělala dobře,“ prozradila Adamovská.

Z nefunkčního umí odejít

A je dost možné, že tím narážela na svého bývalého muže Radka Johna, se kterým má dvě děti. Jejich vztah zkrachoval poté, co vyšlo najevo, že má tajného potomka. Ještě před ním byla vdaná za Vadimova Petrova ml., i tady byl ale brzy lásce konec.

Možná, že právě Štěpánek je pro Adamovskou tou kýženou odměnou za všechny strasti v životě. Není náhodou, že jsou jedním z nejoblíbenějších párů u nás!

Zdroj: iDNES.cz, super.cz, blesk.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz