Hlavní obsah
Umění a zábava

Tvůrci Zlaté labutě prozradili, že diváky čeká už jen šest dílů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Třetí série Zlaté labutě bude tou poslední, to není pro diváky žádným překvapením. Teď se však dozvěděli, že mají před sebou už sotva pár dílů. Produkční společnost Dramedy oznámila, že je konec.

Článek

„Je to za námi! 56.díl dnes schválený a my se se Zlatou labutí loučíme skoro po dvou letech intenzivní práce. Bylo to skvělé a děkujeme všem, kteří věnovali seriálu svůj čas a energii a udělali z něj to, co je,“ napsali zástupci Dramedy Production na svůj Instagram. Na VOYO přitom ve čtvrtek běžel díl s číslem padesát. Je tak jasné, že ještě šest dílů a bude konec.

Naděje diváků skomírají

Do poslední chvíle diváci doufali, že si to tvůrci přeci jen rozmyslí a příběh z drsného období druhé světové války bude pokračovat. Už je ale hotovo, ateliéry se zavřely a rekvizity rozprodaly.

Je to přitom velká škoda, protože na Slovensku se seriál natáčí pod názvem Dunaj, k vašim službám a slaví velký úspěch. U českých diváků měl ale zřejmě sledovanost přeci jen o něco menší - a tak si zkrátka příběh obchodního domu vysloužil svůj hořký konec.

Kristýna Ryška míří do nového seriálu

Zatím není jasné, čím televize Nova seriál ve čtvrtečním vysílacím čase nahradí. Vzhledem k tomu, že se však blíží prázdniny, a to obvykle televize svůj program mění a reprízují staré pořady, se to dozvíme až na podzim.

Naopak seriál Jedna rodina, který v novém roce zabral čtvrteční hlavní vysílací čas, zřejmě zůstává. Stále totiž nabírá nové herce. Kristýna Ryška, která ztvárnila Irenu Maškovou, se totiž představí jako učitelka výtvarné výchovy.

Zdroj: TV Nova, VOYO, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz