Hlavní obsah
Umění a zábava

Vacula ze Zlaté labutě měl před lety za manželku českou Miss. Poklekne i podruhé?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Herec Adam Vacula ze Zlaté labutě našel před časem lásku u kuchařky a vítězky soutěže Masterchef Veroniky Beskydiarové, které nikdo neřekne jinak než Besky. Není to však poprvé, co dal ženě celé své srdce! A jednou už by dokonce ženatý.

Článek

Jedno manželství za sebou už Adam Vacula má. Bylo to s krásnou českou vicemiss 2007 Lilian Sarah Fischerovou! Ke svatbě se tehdy pár odhodlal po méně než roce chození, byli bláznivě zamilovaní. Nakonec to ale nestačilo.

Na rodinu nedošlo

Dokonce si nechal herec vytetovat jméno Fischerové a společně odjeli pracovat na Nový Zéland. Z manželství nakonec sešlo, přesto nelze přehlédnout, jak nápadně podobná je Sarah jeho nové lásce - s Veronikou jako by si snad z oka vypadly! Odváží se ale k manželství znovu, když už to poprvé nevyšlo?

Fischerová už je dnes hrdou maminkou. Rodinu založila s o devět let mladším Michalem Vykusem, se kterým si užívá stabilní zázemí. Vacula se mezitím obul do kariéry a stal se hvězdou Zlaté labutě. A to ačkoliv po roli nejdřív s nadšením neskočil, jenže mu v kapse zbývalo pár korun, a tak vlastně neměl na vybranou. Zdá se, že to byl snad osud.

Foto: se souhlasem TV Nova

Besky si ve Zlaté labuti zahrála také

Tři tisíce v kapse

Na casting dobového seriálu Zlatá labuť ho tehdy poslala jeho agentka Petra Svarinská. „S tím, kolik jsem měl na účtu, jsem neváhal, bral jsem to tak, že nemám co ztratit. Možná i to mi pomohlo,“ přiznal s dodatkem, že částka, kterou v té době disponoval, byla asi tři tisíce. „Tak to bývá. Člověk občas musí něco zaplatit, uhradit nějaký dluh, zvládnout spoustu věcí. A tehdy se to nějak sešlo. Možná je taková zkušenost dobrá, protože vyburcuje k aktivitě. Řekl bych, že to tak většinou funguje.“

Svízelná osobní situace se mu nakonec vyplatila. Zlatá labuť bude na dlouhou dobu seriál, kde si získal srdce mnoha diváků. A o další role jistě nebude mít nouze!

Zdroj: TV Nova, VOYO, super.cz, iDNES.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz