Hlavní obsah
Hry

Na oslavě dne dětí došlo k chybě. Najdete jí co nejrychleji?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay - Bjsthelens

1. června je den dětí. Tento svátek děti milují a společně se z něj radují. Dělají různé soutěže, hrají si a pak je čeká odměna. Jenže u dětí na obrázku se trochu něco pokazilo. Najdete co?

Článek

Den dětí je nejoblíbenější společný svátek všech dětí. Zábavné hry a úkoly děti prostě baví. A ještě raději mají odměnu, která je za každý splněný úkol čeká. Chcete-li si také zasloužit odměnu, splňte následující úkol. Najděte na obrázku chybu do pouhých 6 vteřin. Dáte to? Budete k tomu potřebovat dobrý zrak, chytrou hlavu a možná i nějaké další znalosti. Na nic nečekejte a do 6 sekund najděte na obrázku chybu.

Foto: Pixabay - Bjsthelens

Do 6 sekund najděte na obrázku chybu.

Anketa

Dokázali jste splnit úkol?
Ano, dokázali i v tak krátkém čase.
71,9 %
Dokázali, ale bylo zapotřebí více času.
7,4 %
Ne, vůbec nedokázali.
20,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 285 čtenářů.


Podařilo se vám úkol úspěšně splnit? Pokud ano, tak přijměte gratulaci. Váš výkon byl skvělý. Máte-li se splněním úkolu trochu problém, nevadí, záchrana je na cestě. A tou je níže obrázek bez chyby, díky kterému chybu objevíte i vy.

Foto: Pixabay - Bjsthelens

Obrázek bez chyby.


Už jí také vidíte? Pravda, bylo k tomu potřeba trochu znalosti anglického jazyka. To však nešlo na začátku prozradit, protože by byl úkol moc lehký. A z toho vyplývá, že se chyba nachází na trasparentu, kde ve slově world je jednoduché „v“ a správně má být dvojité. Malinko chyták, ale vy jste to jistě zvládli, protože jste úžasní. A teď si jděte pro odměnu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz