Hlavní obsah

Konzervativci vymysleli třetí pohlaví. Budou teď bít ženy s chromozomem XY?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixaby

Opravdu pozoruhodné myšlenkové veletoče předvedli kvůli jedné alžírské olympioničce domácí konzervativní mluvící hlavy. Až tak byli zděšeni, že v zápalu hysterie vymysleli něco, v co ale vlastně sami nevěří. Začnou teď fackovat ženy?

Článek

Smršť komentářů nejen českého konzervativního mozkového trustu přišla po vítězství alžírské boxerky Imán Chalíf v jednom ze zápasů, který její soupeřka těžce nesla. Konzervativci měli hned jasno. Někde jim někdo řekl, že má chromozom XY a takže je to vlastně chlap! Sice se pak ukázalo, že to není tak jednoduché, jak si to pánové konzervy představují, nikdo niky žádné „testy“ neviděl a ve skutečnosti jen možná taky dělají užitečné idioty ruským mafiánům, ale to je jedno.

Dokonce i jeden z duševních gigantům naší sociální sítě X, europoslanec Tomáš Zdechovský, jak jinak z KDU-ČSL, neváhal a sdílel opravdu povedený výtvor na úrovni humoru tak z 5. třídy základní školy z webu, který si ze všeho dělá srandu. U Zechovského ale není úplně jisté, že to pochopil. Článek totiž říkal, že Alžířanka vyhrála první medaili za domácí násilí.

Co s tím?

Nicméně pojďme tedy dál hrát hru, kterou si páni konzervativci vymysleli. Jeden z hlavních bodů, ze kterého mají doteď permanentní hysterický záchvat, je onen chromozom XY. Protože ho údajně měla mít Imán Chalíf, tak je to vlastně chlap a pánové nemají problém o ní mluvit jako o muži.

Zde je dobré si připomenout často právě lidovci stojí v první linii boje proti všemu, co nechápou a hlavně LGBT lidem nebo jejich snaze o to, být občany se stejnými právy jako má každý vypitý strejc z Moravy. Již proslulý poslanec Benešík se nejednou se slzou v oku těšil pohledem na chlapce a děvčata v moravských krojích, kde jsou kluci kluci a holky holky. Tak je to správně a tak nás pán stvořil! Právě tito pánové pokaždé, kdy se řeší téma LGBT a třeba transsexuality apod., nejvíce vykřikují, že ŽÁDNÝCH 60, 72 NEBO 35 POHLAVÍ NENÍ!!!

Vymysleli nové pohlaví?

Nu, jak říkal blahé paměti pan bývalý prezident Zeman, jen idiot nemění názor. Očividně musela přijít olympionička ze severní Afriky, aby otevřela mysl konzervativních mluvících hlav. Najednou začali věřit, že je to muž! Ale ona nemá penis ani varlata a dokonce může mít i děti. Takové zmatení v hlavách pánové nezažily od poslední návštěvy sklípku, kde stréc Venda rozléval pořádně ostrou hruškovici. Najednou tu máme třetí pohlaví, ale i když na něj vlastně nevěříme. Co na to asi Aliance pro rodinu? Snad není zděšena.

Pojďme si tedy představit, jak se asi může změnit život tradiční rodiny:

Jako modelový příklad si vyberme mladého chlapce se zdravě konzervativními názory. Říkejme mu třeba Zdechy junior. Již od útlého se mu líbí dívky takzvaně od rány. Se zaujetím chodil fandit místnímu ragbyovému týmu, kde mu učarovala vysoká blonďatá dívka jménem Jocha. Po několika měsících dvoření se sblíží a brzy se slaví svatba. Po pár letech již mají spolu dvě děti Jůlinku a Petříka a spokojeně hospodaří na gruntu po rodičích. Jednoho dne ale Jochu přepadne zákeřná nemoc, kvůli které skončí v nemocnici. Lékaři jsou bezradní a nedaří se jim stanovit diagnózu. Po řadě testů prozkoumají i její geny a zjistí, že Jocha má chromozóm XY.

Co teď? Mají teď Jůlinka a Petřík dva tatínky? Jak je to možné, o tom pan farář v kostele nikdy nemluvil. Je Zdechy junior vlastně gay? Tolik otázek.

Konec domácího násilí na ženách?

Do podobně zapeklité situace se může dostat i další hypotetický konzervativec, říkejme mu třeba Pepík Kovář. Ten má už odmala zálibu v hazardu. Ve čtvrté třídě prohrál půlroční kapesné, když se s Vencou Vozobulem vsadil o to, kdo dál dočůrá. Když mu bylo 18, poznal slast, kterou zažijí pouze ti, kteří chodit takzvaně točit ovoce, neboli hrát automaty. Pepík se ale i přesto zvládl vyučit opravářem zemědělských strojů a nakonec si našel dívku, se kterou založil rodinu.

Točit bedny nepřestal a občas dokázal prohrát i velkou část výplaty. To si pak taky přihnul a doma bylo zle, že facky lítaly na všechny strany. Sice z toho pak měl výčitky svědomí, že mlátí svojí manželku, ale to ho brzo přešlo. Podobně jako Zdechy junior jednou zvláštním řízením osudu zjistí, že jeho partnerka má taky chromozom XY, takže vlastně je to chlap. A co by pak měl mít výčitky, když si na ní (nebo na něm) občas vybije vztek po tom, co mu nepadnou citronky!

Jak změní život konzervativců jejich objev třetího pohlaví ukáže nejspíše až čas, ale už teď je jisté, že nic nebude jako dřív. Přežije tento myšlenkový veletoč tradiční rodina?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz