Hlavní obsah
Lidé a společnost

Reginu Rázlovou vyhodili z divadla. Skončila ve vězení a začala prodávat chlebíčky v bufetu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: Petr Chodura – by the author himself, CC BY-SA 4.0, Wikimedia Commons

Patřila k nejkrásnějším herečkám tehdejší doby a o její služby se přetahovali ti nejlepší režiséři. Pak se ale Regina Rázlová z povědomí diváků najednou vytratila. Když se ale vrátila, ukázalo se, že ze svého umění ani šarmu vůbec nic neztratila.

Článek

Kdyby se slavný seriál Třicet případů majora Zemana natáčel v dnešní době, nejspíš by producenty napadlo natočit vedlejší linii příběhu, které se dnes módně říká spin-off. Pak by se rozhodně hlavní postavou mohla stát Hanka Bínová. Krásnou a schopnou agentku v seriálu ztvárnila herečka Regina Rázlová a byla škoda, že jí scénář dovolil objevit se jen ve třech epizodách.

Odmalička měla chuť hrát film a věnovat se divadlu. Když ale vystudovala DAMU, mohla o sobě po absolutoriu prohlásit, že je herečkou. A hned to také všem dokázala. Po boku Pavla Landovského zazářila v komedii Utrpení mladého Boháčka a k tomu velmi rychle přibyly i další herecké role. Dostala angažmá v Národním divadle, ale to byl tak trochu problém, protože byla vázaná a nemohla se věnovat tomu, čemu chtěla. pokud našla čas, věnovala ho spíše filmu. Natáčela také úspěšné seriály.

Na muže nikdy štěstí neměla

Čekali bychom, že jedna z nejpřitažlivějších hereček bude mít šťastný život po boku vysněného partnera. Regině Rázlové ale osud něco podobného nedopřál. Už během studií na DAMU milovala Petra Štěpánka, ale ten dal nakonec přednost zcela jiné ženě. Proto také zkusila vztah a následné manželství s hercem Petrem Olivou, ale ani to dlouho nevydrželo. Nakonec se s ním rozvedla, protože měli jisté neshody. Až třetí vztah, který byl s architektem Jindřichem Santarem, jí přinesl štěstí. To ale netrvalo dlouho, protože herec v roce 2013 zemřel.

Po nějaké době přestávala dostávat i pracovní nabídky, a to ani ve filmu, ani v divadle. Herečka proto musela nastoupit do bufetu a začala prodávat chlebíčky. Jednu dobu dokonce skončila ve vězení za podvod, kde byla necelý rok. To proto, aby měla peníze na obživu a měla z čeho zaplatit nájem. Herecké role nakonec začaly znovu přicházet a znovu se vrátila na divadelní prkna. Stále je žádanou seriálovou herečkou, kterou diváci milují. Dnes žije za Prahou v malém domečku, jehož pořízením si splnila dávný dětský sen.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz