Hlavní obsah
Umění a zábava

Kde se natáčí exteriér seriálu Jedna rodina? Na Praze 5 v okolí Jinonic a Butovic

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

náhledová fotografie 3. série

Seriál Jedna rodina z dílny TV Nova se od nového roku rozrostl o další nové příběhy, postavy a prostředí. My jsme zjistili, kde se natáčí exteriér kliniky. Lokace se nachází nedaleko ateliérů.

Článek

Seriál Jedna rodina z dílny TV Nova se od nového roku rozrostl o další nové příběhy, postavy a prostředí. My jsme zjistili, kde se natáčí exteriér kliniky. Lokace se nachází nedaleko ateliérů.

Jak už to tak bývá, tak když scénáristé vymyslí nějaké vylepšení, či změnu v dobře fungujícím seriálu, tak to většinou naseká více paseky než úspěchu, to se stalo i se seriálem Jedna rodina z dílny TV Nova. 1. série tohoto seriálu byla hodnocena na ČSFD 51 %, 2. řada dokonce 61 %, ale 3. série je s 41 % nejslabší. Nejvyšší diváckou sledovanost zaznamenala 1. řada, divácky nejslabší byla naopak 2. řada a v dosavadní sérii se drží průměrná sledovanost okolo 650 tisíc diváků na díl.

Nova před začátkem lákala na 2krát více lásky, 2krát více příběhů, a proto se v seriálů objevují nová prostředí Loděnice a kliniky. Do seriálu taktéž přibylo několik nových postav. My jsme zjistili, kde se prostředí kliniky MY BABY natáčí.

Většina exteriérových scén, které se natáčí mimo ateliéry, se natáčí na Praze 5 v okolí Jinonic a Butovic. Občas můžeme vidět scény, které se natáčely v Prokopském údolí, v nedalekých Řeporyjích a v dalších blízkých lokacích. Pokud bychom chtěli vědět, odkud je natáčen pohled na město, tak to se natáčelo v Berouně.

V poslední řadě se do seriálu dostala klinika MY BABY, která se natáčí taktéž v pražských Butovicích, nedaleko od obchodního domu Galerie Butovice v kancelářských budovách, ve kterých se i v běžném zařízení vyskytují zdravotnická zařízení.

Foto: AH - vlastní

klinika

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz