Hlavní obsah
Sport

Strýcová se v Česku rozloučila. Prozradila, s kým bude hrát čtyřhru na US open

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: ČTK, isport.cz

Strýcová a Wimbledon

Barbora Strýcová ve středu odehrála svůj poslední turnaj na českém území. Po bitvě prohrála s Ankitou Raina z Indie 6:3 3:6 4:6.

Článek

Barbora Strýcová ve středu odehrála svůj poslední turnaj na českém území. Po bitvě prohrála s Ankitou Raina z Indie 6:3 3:6 4:6.

Bára sice první sadu získala lehce za 35 minut, ale ve druhé a třetí se jí tolik nedařilo. Klíčový okamžik, jak sama přiznala, byl ve druhem setu za stavu 1:3. Za celý zápas měla 12 brejkbolu, z níchž využila pouze 3.

V první sadě jsme mohli vidět častokrát, jak ve výměnách Bára bojuje a pak je nějakou perličkou ukončí tak, jak jsme u ní zvyklí. Právě toto jí v dalších setech chybělo a dle mého názoru to mohlo i rozhodnout, naopak se kupili zbytečné chyby, které ji stály zápas. Na koci druhé sady začalo poprchávat a v posledních gamech Bára dvakrát podjela a ošklivě spadla.

Po konci zápasu si pořadatelé a její nejbližší připravili překvapení v podobě ceremoniálu, na kterém obdržela květinu, dar od WTA a video, ve kterém si diváci připomněli nejdůležitější momenty její kariéry. Navíc s ní na kurtě byl syn Vincent.

Na tiskové konferenci prozradila, že deblovou spoluhráčkou n US open bude vítězka Wimbledonu Markéta Vondroušová, protože jak Bára sama řekla, tak kariéru ukončí na US open, i kdyby se se Se-wej kvalifikovali na turnaj mistryň. Právě proto se Su-wej rozhodla, že se bude pokoušet kvalifikovat na turnaj mistryň s jinou deblovou spoluhráčkou, se kterou odehrála první část sezony a mají šanci na úspěch.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz