Hlavní obsah
Sport

Wimbledonský pavouk rozlosován. Kvitová začne s Italkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: neznámý

areál turnaje

Hlavní soutěž nejznámějšího tenisového turnaje rozlosována. Známe soupeře českých tenistů.

Článek

Hlavní soutěž nejznámějšího tenisového turnaje rozlosována. Známe soupeře českých tenistů.

Nasazená devítka turnaj, Petra Kvitová, zahájí svou pouť Wimbledonem s Italkou Jasmine Paolini (WTA 42.), stejně jako minule.

Karolína Plíšková (WTA 18.) se utká v prvním kole se Srbkou Nataliji Stejanovic (WTA 223.) a v případě postupu do 3. kola se mohou Kvitová s Plíškovou potkat.

Desátá hráčka světa Barbora Krejčíková bude hrát s domácí Heather Watson, světová 16 Karolína Muchová se utká s Němkou Jule Niemeier, čtvrtfinalistka posledního ročníku Marie Bouzková (WTA 32.) se utká se švýcarskou kvalifikantku Simonu Waltertovou.

Zajímavou soupeřku získala do 1. kola Linda Fruhvirtová, která dostala světovou třicítku Petrou Martič, Kateřina Siniaková se střetne s turnajovou čtyřiadvacítkou Čeng Čchin-wen z Číny. Terezu Martincovou čeká Argentinka Nadia Podoroská, Markéta Vondroušová bude čelit Američance Payton Stearns, Linda Nosková začne s Maďarkou Dalmou Gálfi.

Návrat do Wimbledonu zažije česká legenda Barbora Strýcová, která se v rámci rozlučkového turné utká s Belgičankou Marynou Zanevskou. Strýcová zde startuje na chráněný žebříček.

Šestatřicátý hráč světa Lehečka se postaví Sebastian Ofner (ATP 69.) z Rakouska, který to na trávě umí.

Pikantní souboj zažije Jiří Veselý, který se utká s reprezentantem USA Sebastianem Kordou (ATP 25.) a Tomáš Macháč, který zažije premiéru na Wimbledonu, bude hrát s Britem Cameronem Norriem.

Hlavní soutěž začíná v pondělí 3.7.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz