Hlavní obsah
Lidé a společnost

Byl to nejskvělejší táta, vzpomíná dcera zesnulého Stanislava Grosse

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Wikipedie/volné dílo

Politik Stanislav Gross odešel před devíti lety. Jak na něj vzpomíná jeho dcera Natálka, a čím vším si musela projít?

Článek

ŠIKANA

Natálie Grossová nikdy příliš nemluvila o tom, že i ona si prošla šikanou ve škole. Tehdy byla ve třídě samá děvčata, a podle jejích slov umí být holky velmi zákeřné. Natálii si vybraly jako terč, neboť byla vyvrhelem třídy. Natáčela tehdy seriál Přístav, který vysílala televize Prima. Závist spolužaček jistě byla také důvodem.

Domů se ze školy vracela s pláčem. Maminka to tehdy řešila se školou, Natálka byla přeřazena do jiné třídy, kde byli pro změnu samí chlapci. Tam už se cítila bezpečně. Chodila také ke školnímu psychologovi, ale více se svěřovala mamince.

Když se tato mladá dáma ohlíží zpět, není jí příjemné na to vzpomínat, ale velmi ji těší, že některé z děvčat, které ji šikanovaly, ji dnes uznávají a chválí, jak se jí v hereckých rolích a zpěvu daří.

Natálka svým vrstevnicím odpustila, a hlavně radí, aby se nikdo nebál o šikaně mluvit, ať už ve škole nebo doma.

Díky své známé tváři si sice vytrpěla své, ale také díky tomu poznala mnoho známých osobností. Jednou z nich je i zesnulý slavík Karel Gott.

ÚMRTÍ OTCE STANISLAVA GROSSE

Natálka na svého otce vzpomíná velmi ráda a v podstatě každý den. Svou dceru velmi podporoval. Podle jejích slov byl skvělým tátou, který si s ní hrál, i když neměl příliš času. V době, kdy onemocněl, Natálka mu zpívala.

Stanislav Gross se o své nemoci dozvěděl potom, co se jednoho dne vzbudil a nemohl hýbat prsty na rukou. Natálce i její sestře maminka vysvětlila situaci a s odchodem tatínka tak nějak počítala. Sama ale říká, že byla vedena ke křesťanství, a jeho smrt tehdy vzala jako odchod na lepší místo.

S odstupem už jeho ztrátu vnímá jinak. Často by si přála si s ním popovídat. Zpětně trochu lituje, že s ním nebyla více.

Se svými dcerami byl Stanislav Gross do poslední chvíle, i když už nemohl ke konci svých dnů ani mluvit.

V souvislosti se svým otcem si Natálka bohužel užila nechutné narážky ať už na ni samotnou, nebo na svého otce, a to, co vykonával jako politik. Tohle je pro jeho dceru absolutně nepochopitelné, protože špatně mluvit o hodném člověku, který zemřel, je naprosto nepřípustné a krajně nevhodné.

SOUKROMÍ A KARIÉRA

Dcera zesnulého politika se věnuje zpěvu, kde chystá píseň také v souvislosti právě se svým otcem. Hraje také v muzikálech, kde si zahrála třeba hlavní roli Kristýny ve Fantomově opeře. Často čelí narážkám na protekci, ale doplňuje, že právě na ni jsou producenti poměrně tvrdí, ale také upřímní, za což je ráda.

Ve svém soukromí je velmi šťastná. Má vážný vztah s hudebním producentem, který je cizinec. Je šťastná za svou milující a podporující maminku, která jí i její sestře dává nejvíc co může.

Na sítích hojně sdílí úlomky ze svého mladého života. Fotografie typu aktů či založení účtu na známém „OnlyFans“ si nedokáže představit, protože patří spíše ke stydlivým dívkám.

Velké podpory se jí dostává nejen od maminky, ale také od sestry Denisy.

Zdroj: Youtube

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz