Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Varovná zkušenost slovenské moderátorky. Vztah s bohatým mužem se jí krutě vymstil

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pexels.com

Příběh slovenské moderátorky, která lituje života ve zlaté kleci. Varování před muži, kteří vás zahrnují velkolepými dary. Zaplatit můžete cenou nejvyšší.

Článek

Slovenská moderátorka, která začínala svou kariéru jako animátorka v Egyptě, se podělila o svůj osobní příběh.

Agentura, přes kterou si jako animátorka vydělávala, jí vyhrožovala. Chtěla tuto práci ukončit, ale nevěděla jak. Když jí nabídl pomoc okouzlující Egypťan, byla šťastná. Co se bude odehrávat však netušila.

Byla tak okouzlená jeho milým přístupem, pomocí, zahrnována dary, o kterých se jí ani nesnilo. Cítila se jako jeho princezna. Nemohla uvěřit, že si vybral právě ji.

Zlom nastal, když zjistila, že s mužem snů čeká dítě. V tu chvíli se z lásky stala muka.

Bylo okamžitě naplánováno uzavření sňatku. Slovenka se musela začít zahalovat, aby nevábila další muže. Celé dny musela trávit v luxusním bytě plném drahých koberců a závěsů. A jen čekat na svého muže.

S očekávaným těhotenstvím se celý luxusní apartmán začal předělávat. Už tehdy cítila, že se tam cítí jako v kleci, nebyla šťastná. Ten, co ji tak zahrnoval láskou a dary, jí vyčítal možné i nemožné. Nemohla ani kontaktovat své blízké.

Její drahý však udržoval kontakt se svými bývalými láskami a již narozenými dětmi.

Časem pochopila, proč nesmí nikdy navštívit jeho matku. Právě jeho další manželka totiž celou dobu bydlí u ní i s jeho dětmi.

Když se blížil porod, svitla jí naděje. Rodit musela na Slovensku. Když se jí narodil chlapec, jeho otec jí i nadále častoval nadávkami a urážkami. Byla rozhodnutá, že takhle už žít nebude a podá žádost o rozvod.

Od té doby uplynuly skoro tři roky, rozvod stále stojí na místě.

Muž má ale už další manželku.

Slovenská moderátorka varuje před takovými okouzlujícími muži na dovolené. Dnes má strach, že přijde i o syna. Rozvod neproběhl a do Egypta, který tak miluje, se už nikdy vrátit nechce. Je velká pravděpodobnost, že by jí otec syna vzal.

Mít několik manželek je v jeho kultuře naprosto normální. To ale žena ze Slovenska v tu chvíli vůbec netušila.

Dnes je v bezvýchodné situaci a neví co dělat. Dítě podle zákonů patří Egyptu, i když rodila na Slovensku. Pokud by se vrátila do Egypta, otec jejího syna má plné právo dát zákaz vycestování syna zpět.

Moderátorka chce tímto varovat všechny neznalé ženy, aby si dávaly velký pozor a nepodlehly mužům velkého šarmu a finančního zabezpečení. Následky mohou být fatální, a to i dnes, ve třetím století. Protože vy jako matka, nemáte v podstatě žádné právo rozhodování o dítěti.

Navíc zůstáváte vdaná za někoho, koho nenávidíte a nemilujete.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz