Hlavní obsah
Lidé a společnost

Nevkusné chování Agáty Hanychové na maturitním plese Korduly pobouřilo její sledující

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Freepik.com

Společenský večer

Sestra Agáty, Kordula Stropnická, si měla užít svůj významný večer. Maturitní ples této mladé slečny ale tak trochu zkazila Agáta, která se chovala velmi nevhodně.

Článek

Maturitní ples je významným dnem v životě mladých studentů. Kordula Stropnická na tento ples dorazila v kruhu rodiny jako asi každý student.

Veronika Žilková, matka Korduly, se na tento večer své dcery dlouze připravovala. Sledující velmi chválili jejich krásné šaty, Kordula vypadala opravdu jako princezna. V příspěvcích Veroniky Žilkové je vidno, jak je na svou dceru hrdá.

V průběhu večera byly přidávány příspěvky jak Veroniky Žilkové, tak i Agáty. Lidé byli až na pár výjimek ohromeni krásou Korduly.

Když ale Agáta Hanychová zveřejnila příspěvek, kde se obmotává kolem svého muže Dopity a jejich kreace vypadají, že se už zřejmě vidí oba v ložnici, zvedla se vlna nevole. Nezachránil to ani popisek „Opilá láskou“.

Na videu je vidět i její bratr Vincent, kterému se tanec rovněž nelíbí, nehledě na to, že všemu přihlíží i její syn a rodiny ostatních studentů. Zcela očividně Vincent komentuje tanec slovy: „Můžete toho nechat?“ Ale je okamžitě Agátou poslán pryč. Závěrečný krok Agáty, kdy udělá zcela nevkusnou pózu je opravdu třešinka na dortu.

Tohle vystoupení na plese zdvihlo ze židlí téměř všechny až na pár výjimek. Agáta Hanychová hned ráno všechny komentáře smazala a další zakázala. Proč asi?

Věřím, že probuzení Agáty do dnešního rána nebylo příjemné. Pod příspěvkem se hemžily komentáře jako:

„Je to maturitní ples sestry, to co předvádíte není o lásce ale o nevhodném chování.“

„Mám tě ráda, ale toto se nehodí, proboha, myslím že by se hanbili všichni.“

„Já být její sestra, tak se za ní stydím. Tohle je strašné, divím se, že tam nezačali j…“

„Jsi opilá láskou každý rok do jiného chlapa.“

„Takové chování matky tří dětí, styďte se.“

Tyto komentáře získaly velký počet lajků.

Za sebe si taky myslím, že tohle chování je na plese krajně nevhodné. Tím spíš, že to bylo na očích všem sledujícím a všem hostům a studentům.

Takto se asi chová mladý člověk někde na diskotéce, ale na plese? Agáta jaksi pozapomněla, že ona už dávno studentkou není. Očividně i mladší Vincent měl více rozumu a věděl, co se hodí a co už ne. Existují nějaká společenská pravidla.

Možná Agáta smaže i celý příspěvek. Možná se i poučí. Necháme se překvapit.

A samozřejmě i tentokrát někteří jedinci neuznají pochybení své oblíbené Agáty. Ano, všichni máme právo na svůj názor.

Jaký je ten Váš?

Anketa

Souhlasíte s tímto chováním na plese?
Bylo to nevkusné
26,8 %
Nevidím na tom nic špatného
1,6 %
Agáta mě nezajímá
71,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 3485 čtenářů.

Zdroj: Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz