Hlavní obsah

Rozdílnost známých sester: Dominika Gottová a sestra Lucie

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: David Sedlecký – Vlastní dílo, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=51767265

Dvě naprosto odlišné osobnosti. Obě dcery známého zesnulého slavíka, mistra Karla Gotta. Jedna je oblíbená, na druhou se lidé dívají skrz prsty. Zaslouží si to?

Článek

Média se sem tam stále zajímají o dceru Karla Gotta, Dominiku. Že je právě ona v hledáčku častěji, než dcera Lucie, není s podivem.

Lucie a Dominika jsou si poměrně odlišné. O Lucii se média až tak nezajímají, působí jako tichá a skromná žena, na které snad nikdo nenašel žádný škraloup.

Dominika Gottová ač je svému otci podobná mnohem více než Lucie, podoba je nejspíše to jediné co je krom příjmení pojilo. I když se na sobě Dominika snažila pracovat, její kariéra šla rychlým pádem dolů. Partnerství s Timo Tolkkim nebyl právě ten správný krok, navíc si nevážila bohatých finančních darů od svého otce, a to jí národ neumí odpustit.

Lucie sice nemá podobu s tváří slavíka Karla Gotta, ale naopak možná právě po něm zdědila pokoru a skromnost. A tak je národem více oblíbená.

Pravda, najdou se i tací, kteří Dominiku litují, protože ji otec dlouho tajil, a navíc díky slavnému otci byla později často pod drobnohledem. Její dětství bez otce jistě nebylo snadné. Totéž si ale prožila i Lucie. Jenže nyní je už Dominika dospělá a dle většiny by už měla mít nějaký rozum.

Česká média ji zrovna nešetří, ne jinak je tomu na Slovensku.

Tamní novináři nenechali na této dámě nit suchou.

Pohoršují se nad tím, jak může být tak lenivá, a jak si vůbec může dovolit odmítat pracovní nabídky, neustále se na něco vymlouvat, když sotva přežívá. Jménu Karel Gott tak podle nich dělá jen ostudu, navíc poměrně dost holduje alkoholu, což se podepisuje na jejím vzhledu.

Na Slovensku si dělají ze života Dominiky legraci, a smějí se, že jí založí sbírku. Komentáře říkají, že její ego a alkoholismus je bohužel zkázou, a ona si nikdy neuvědomí důsledky svého způsobu života.

Dominika Gottová dostala od svého slavného otce velkou spoustu peněz, značnou sumu jí vyplatil ještě před svým skonem. Podle některých tolik, že s nimi mohla v klidu žít až do smrti. Ona je ale lehce nabyla a také lehce pozbyla.

Navíc se neštítí vytahovat soukromé věci Karla Gotta, aby byl o ni zřejmě zájem. Jestli vůbec někdy přemýšlí nad tím, co by tomu její otec řekl, to je ve hvězdách. Ať tak či tak, Dominiku finančně luxusně zabezpečil. Samozřejmě, že ztracené dětství s otcem jí to nemůže vynahradit, ale vytahovat věci týkající se pouze jeho soukromí, je opravdu nevkusné.

V souvislosti s jejím jménem se někteří pozastavují nad tím, jak se na její velké strádání může jen tak v klidu dívat vdova Ivana Gottová, která zdědila pohádkové jmění.

Nutno si uvědomit, že ač je Dominika možná k politování, stále je to už dospělá žena, která za sebe zodpovídá sama.

A když dokáže slušně žít dcera Lucie, která ač je dcerou bohatého a slavného člověka, tak vždy pracovala, tak proč by to nemohla umět také Dominika.

KDO CHCE, HLEDÁ ZPŮSOBY, BEZ OHLEDU NA PŘEKÁŽKY. KDO NECHCE, HLEDÁ VÝMLUVY A DŮVODY, PROČ TO NEJDE.

zdroj: život v česku.cz, čas.sk, autorský text

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz