Hlavní obsah
Lidé a společnost

Sabina Laurinová teskní po dceři. Ale společnou dovolenou si užily

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Wikimedia/Jindřich Nosek CC BY-SA 4.0

Čas letí jak splašený, na dětech to vidíme nejvíce. Sabina Laurinová ale vypadá jako kamarádka svých dcer.

Článek

Ačkoli dcera Valentýna, kterou má herečka s rockerem Pepou Vojtkem, už opustila domov, na maminku se nezapomíná.

Valentýně je už 22 let. Osamostatnila se a má svůj byt. Stále studuje, ale přivydělává si na brigádách a s bytem jí finančně vypomáhají oba rodiče.

I když už by Valentýna mohla dovolenou s rodiči odmítat a mít svůj soukromý život, na dovolenou s maminkou vyrazila. Společnost jim dělala i další dcera Maja. Té je 15 let.

Při pohledu na tyto tři dámy má člověk dojem, že se dívá na tři kamarádky. Sabina Laurinová je mezi nimi jako jejich vrstevnice.

Na svém mladistvém vzhledu si vcelku zakládá. Pečuje o své tělo a hlavně ráda cestuje. A nejraději právě se svými dcerami. Žádný partner se vedle ní neobjevuje a i kdyby nějaký byl, herečka si své soukromí střeží.

Otázkám na vztahy už se směju a stále říkám, že je to moje soukromá věc. Pořád si to držím. To, že se někde s někým veřejně neobjevuju, neznamená, že nemám nějaký soukromý život. Jsem naučená, že soukromí mám tak minimálně, a prožila jsem si období, kdy mi nebylo příjemně, když pak bulvár a veřejnost zasahovaly do mého osobního života. S jistými věcmi se od té doby nesvěřuji. Sice musím skousnout, když se o sobě dočtu, že jsem chudák sama. Takže ne. Nejsem chudák, jsem spokojená, ale ráda si to ponechám pro sebe.
Sabina Laurinová

Po Valentýně je jí přirozeně smutno. Každý rodič ví, jaké to je, když dítě po tolika letech odejde. O to vzácnější společné chvíle potom jsou.

Sabina Laurinová je přirozená a na nic si nehraje. I když se jí po dceři stýská, je šťastná, že je zdravá a že se jí daří. Je vidět, že má s dcerami hezký vztah a to je v dnešní době opravdu k ocenění. V tomto věku už navíc mají dítka své vlastní představy o trávení léta. Je vidět, že tady je vztah s maminkou vřelý. Co víc si přát, než aby jim to vydrželo.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz