Hlavní obsah
Lidé a společnost

Smrt Simony Postlerové stále šokuje. Zemřela stejně náhle jako její otec.

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Wikimedia/ Matěj Baťha CC BY-SA 3.0

Ačkoli je smrt sympatické herečky objasněna, stále v některých vyvolává otázky a diskuze.

Článek

Když Simona Postlerová zemřela, byl to nečekaný šok pro všechny.

I když se herečka léčila s vysokým tlakem a prošla si zápalem plic, nebyla v takovém stavu, že by někdo očekával její skon.

Život Simony Postlerové nebyl už dětství zrovna jednoduchý.

Její rodiče na ni ani jejího bratra neměli téměř vůbec čas, nevěnovali se jí. Byla často sama a cítila se jako dítě ulice. Ke svému otci ale měla mnohem blíž než ke své matce Janě Postlerové. K té si cestu nikdy nenašla. A ani její matka o to zřejmě nijak zvlášť nestála. Podle své dcery je Jana Postlerová chladná a krutá osoba.

Její otec Alexandr Postler zemřel poměrně mlád jako ona. Bylo mu pouhých 58 let. Stejně jako Simona zemřel náhle na těžký infarkt. Ve spánku.

Bez známek života Simonu Postlerovou našel i její syn. Její tělo bylo bezvládné u kuchyňského stolu. Pár hodin poté, co hrála v divadle.

Když pitva prokázala, že příčinou její smrti bylo náhlé selhání srdce, spoustě lidem se vyrojily otazníky. Sice se léčila na vysoký tlak, ale že by to bylo důvodem selhání srdce? Spekuluje se o genetické vadě a dědičnosti po otci.

Otázkou také zůstává, zda nemělo vliv na její skon také očkování, které je velmi diskutované. Po prodělaném covidu herečka také velmi zhubla. Byla velmi křehká.

Simona Postlerová byla vždy velmi usměvavá, ačkoli její život byl v podstatě od počátku do konce velmi těžký. Dětství bez maminčiny lásky, brzká smrt tatínka, prohraný boj s rakovinou jejího manžela, kterého v té chvíli držela za ruku. K tomu všemu zvládala i svého nemocného syna a divadlo.

Její život zase prozářilo až narození vnoučátka, které přivedla na svět její dcera Jana Magdaléna.

To co Simona Postlerová nikdy nepoznala, dala svým dětem vrchovatě. Lásku matky.

Ačkoli matka Simony Postlerové nedorazila ani na pohřeb své dcery a ani nemá žádný vztah se svými vnoučaty, proslov její dcery nad rakví byl obrovským zadostiučiněním.

Vím, jak moc jsi nás milovala.Věřím, že tohle není konec, že se znovu shledáme, ve světě, kde už nebudou slzy, ani bolest, ani smrt. A do té doby mi budeš moc chybět. Mám tě ráda, mami.
dcera Jana Magdaléna

Milovala a byla milována.

Ať už skutečnou příčinou náhlého selhání srdce bylo cokoli, nežila marný život. Vím, jaké to je, když vám nedá lásku vlastní máma. A když ji nedá ani vašim dětem, tedy svým vnoučatům. Dobře to vím. A taky vím, že její brzký odchod opět přiměl spoustu lidí k zamyšlení.

Nevíme dne ani hodiny, mysleme na to.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz