Hlavní obsah
Astrologie

V roce 2025 si budou některé páry osudově určeny. Jste mezi nimi?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pexels.com

V roce 2025 se některá znamení vzájemně spojí a vznikne osudová magická láska. Na nebi se odehrají silné zvraty a můžou naprosto změnit váš směr.

Článek

Pro ty, kteří věří na osud, hvězdy, znamení a cítí s někým zvláštní silné propojení, se můžou v roce 2025 dočkat trvalého silného spojení. Některé čeká partner, o kterém by si nikdy nemysleli, že by je s ním mohlo něco spojovat.

Která znamení jsou si určena v tom příštím roce osudem? Koho má tento magický rok spojit?

1.pár RAK A KOZOROH

Tato dvě velmi odlišná znamení se jako zázrakem spojí v ten nejnaplněnější vztah. Tito dva si budou rozumět jako nikdy předtím. Tvrdost Kozoroha podlehne velmi citlivému Rakovi plnému lásky a soucitu. Za vším stojí planeta Saturn, která znamení Kozoroha provede něčím novým a tím je otevření se emocím. Kozoroh začne vnímat city, své srdce bude brát stejně důležitě jako svůj rozum a Rak díky postavení Luny v roce 2025 dostane obrovskou odvahu a přestane si chránit své srdíčko. Tak se najednou obě tyto znamení otevřou skutečné transformační lásce.

2.pár LEV A VODNÁŘ

Tato dvě odvážná znamení se díky planetám krásně doplní. Lev uvidí to, co nikdy před tím neviděl díky Vodnáři a ten bude zase omámen Lví ohnivostí a kreativitou. Vznikne naprosto originální pár, který toho spolu spoustu dokáže. Vztah bude velmi tvůrčí a dobrodružný, kde jeden bude podporovat druhého a celé toto spojení bude mít velkou hloubku.

Foto: Freepik/Pikisuperstar

3.pár BÝK A ŠTÍR

Tato dvě znamení spojuje obrovská touha a přitažlivost. Oba touží po silném až magicky tajemném spojení. Planeta Uran zařídí, že Býk vystoupí ze své komfortní zóny, a právě k prozkoumávání všeho nepoznaného mu pomůže Štír. Právě Býk v tomto roce ocení Štíří hluboké emoce a zároveň ho uzemní, dá mu pevnost. A tak vzniká stabilní vztah, který ale bude i bouřlivě vášnivý a odvážný. Oba se ocitnou v naprosto jiné dimenzi, než byli zvyklí.

4.pár BERAN A VÁHY

Žhavý a ohnivý beran se setkává s diplomatickými Váhami. Mars přiměje Berana k tomu, aby dobíjel dosud nepoznané a Váhy je budou v něžnosti následovat a nenápadně určovat směr. Spolu utvoří harmonický vztah plný vzájemného kompromisu.

5.pár BLÍŽENCI A STŘELEC

Zvědavost Blíženců bude lákat Střelce, kteří jsou velmi dobrodružní. Obě tato znamení jsou dychtiví po zkoumání všeho nového. Najdou spolu nekonečnou diskuzi o všem možném, konverzace nebude nudná. Mars a Jupiter způsobí, že tento hvězdný pár bude neustále v jiskřivém rozpoložení a spolu zjistí, že spojení jejich duší je tím největším dobrodružstvím na jejich cestě životem.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz