Hlavní obsah
Seberozvoj

Plnost života

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Plnost života

Nevěnujte se až tolik tomu, co se děje venku. Pohlédněte dovnitř.

Článek

Nevěnujte se až tolik tomu, co se děje venku. Pohlédněte dovnitř. Kde ještě uvnitř sebe cítíte nejistotu? Strach? Je to žaludek? Něco-někoho nemůžete strávit-přijmout? Sami sebe?

Nevidíte se? Ještě pořád se nemáte rádi? I když víte, že sami se sebou strávíte celý svůj život. A pak… na konci odejdete zase sami v sobě. Ale nepředbíhejme.

Teď žijete. A můžete žít v souladu. Se sebou samým. Snaha nefunguje.

Ponořte se do kolébky sebe samého a nechejte se jemně pohupovat. Plynout. Laskat. Tou něhou. Čerstvě narozeného dítěte. Jednejte tak se sebou - jako s novorozeným dítětem. S laskavostí. S láskou. Se zázrakem. Kterým je. Kterým jste. Vy jste to dítě. Vy jste ten zázrak!

Uvědoměním této myšlenky a přijmutím té holistické pravdy zůstáváme v sobě v míru. Co JE. V tom se rozprostíráme, zasahujeme a omýváme jím celé naše vnitřní tělo. Vedeme tu láskavou myšlenku do všech našich tmavých neosvícených zákoutí. Ať tam léčí. Poléčí nás.

My, v napojení na sebe, vítáme to světlo v nás. Je to závlaha vyprahlé a pusté pouště. Tou závlahou k nám už nyní může přijít předzvěst úrody. To políčko, ta země, bude opět v plodnosti a plnosti. Každého dne, každé hodiny, každého okamžiku.

S úsměvem

AnJel.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Další články autora

Doporučované

Načítám