Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

A jako análek. Tipy pro začátečníky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jonaorle https://www.pexels.com/cs-cz/foto/zena-loznice-model-rano-4814636/

Anální sex je aktivita, které se spousty žen snaží spíše vyhýbat, zatímco pánové o tento typ fyzické lásky zájem mají.

Článek

Může je vzrušovat myšlenka něčeho nového, užšího prostoru, nebo třeba i chuť zakázaného a špatně dostupného ovoce. Neříkám samozřejmě, že všechny ženy anální sex striktně odmítají, ale osobně si myslím, že žen, které anální sex pravidelně vyžadují, je spíše menšina.

Důvodů, proč anální sex ženy odmítají, je několik. Hlavními důvody jsou obavy z bolesti a hygieny. Pokud ale pánové chtějí své partnerky k análnímu sexu přesvědčit, musí se trochu zasnažit a připravit partnerce příjemný zážitek a co nejvíc minimalizovat případné obavy a bolest.

A jak tedy začít?

Není to nic světoborného, soustředně se na předehru a na to, jak svou partnerku co nejvíce roztoužit. O strach z hygieny se můžete postarat tím, že své drahé připravíte relaxační koupel. Napustíte jí vanu, zapálíte svíčky a postaráte se o ni. Sklenička bublinek také nebude na škodu. V průběhu koupele se k partnerce přidejte. Můžete ji začít lehce masírovat krk, hladit ji po prsou, mačkat bradavky, nebo i rukou zamířit níž a dráždit ji. Hrajte si s ní prsty a až uvidíte, že Vaše snahy fungují, zaměřte se i na její zadeček. Teplá voda a koupelový olejíček pomůže k uvolnění celého těla a svalů. Kružte prsty okolo hráze, konečníku, zkuste na zadeček vyvíjet jemný tlak. Kolem konečníku je velké množství nervových zakončení, tak určitě nebude protestovat, pokud nebudete příliš tlačit na pilu. Buďte jemný, nespěchejte. Všechno chce svůj čas. Použijte klidně i nějaký olejíček, nebo silikonový lubrikační gel a zkuste dovnitř lehce zasunout prst. Můžete si přibrat na pomoc i cvičný anální prstík, anální kolíček, nebo nějaký tenčí vibrátor. Zatímco připravuje zadeček své drahé polovičky, nezapomínejte ji u toho líbat, či hladit druhou rukou, zašeptejte ji u toho něco hezkého do ucha.

Když si myslíte, že už je vše připraveno, vytáhněte svou ženu z vany a odveďte si ji do předem připravené ložnice. Věnujte ji veškerou svou pozornost. Položte ji na záda. V této pozici se může nejlépe uvolnit a začnete si s ní hrát, laskat ji ústy. Můžete opět zapojit prsty a erotické hračky, nezapomínejte však na dostatečné množství lubrikačního gelu, aby se cítila co nejvíc komfortně. Všechno musí dobře klouzat, aby to nebolelo. Pak už může přijít na řadu váš penis. Začněte ho pomaličku zasouvat dovnitř. Klidně zašeptejte partnerce do ucha, že je vše na ni a že přestanete, když si řekne. Ať si sama určuje tempo. Chvilku to sice může trvat, ale po nějaké minutce se zadeček hezky protáhne a pak už můžete začít opatrně přirážet.

Když uděláte z análního sexu své ženě příjemný zážitek plný péče a rozmazlování, nebude mít důvod Vám svůj zadeček odpírat. Další nápady můžete najít i zde.

Tipy a triky:

- Nezapomínejte na důležitost hygieny a určitě nestřídejte otvory.

- Pokud se žena bojí bolesti, můžete koupit lubrikační gel s anestetickou složkou.

- Zadeček můžete postupně připravovat a roztahovat análními kolíčky a vibrátory.

- K dokonalé hygieně můžete použít i klystýr, či anální sprchu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz