Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Buďte jeho Blow Job Queen!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Freepik

Chlapi to milují, tak jim to dopřejte! A o čem je řeč? Přeci o orálním sexu!

Článek

Snad žádný muž by si bez toho nedokázal představit své bytí. Ať už jako předehru, nebo samostatnou akci. Zajímal mě chlapský názor, a tak jsem se zeptala pár svých kamarádů, co v orálním sexu milují, vyžadují a co pro ně není až tak moc důležité.

Mezi prvními názory vždy padl termín Deep Throat, neboli také česky hluboké hrdlo. Nad tímto se chlapi ani nezamýšleli a bylo to to první, co mi odpovídali, když jsem se jich zeptala, co se jim při dráždění ústy líbí. Zasunout si jeho penis hluboko do krku, to oni prostě milují! Pokud bojujete s dávivým reflexem, tak to se bohužel trénováním tolik nezlepší, ale přeci jenom jim to můžete na pár vteřin dopřát. A jak? Dávivý reflex vzniká tím, že chceme polknout něco, co k úplnému polknutí není uzpůsobeno, je tam nějaká překážka, daná věc není jednoduše spolknutelná… Zkuste tedy při uspokojování svého miláčka touto praktikou zkoušet penis postupně „polykat“ jako sousto. Další možností může být i to, že si penis zkusíte zasunout pouze k jedné straně hrdla a ne přímo doprostřed. Ale pokud Vám ani toto nefunguje, je Vám tato praktika nepříjemná a dávíte se, určitě to Vaše drahá polovička pochopí, jen mu to řekněte!

A co dál? Úchop! Všichni se shodli, že úchop jeho chlouby je zásadní. Jak řekl J. 50let.: „Ženský, nedržte to jak prase kost!“ Správný úchop udělá hodně práce. Držte jeho penis pevně, intenzivně. Když Vám bude jen tak lítat volně v ruce, není to ono. Držte ho pevně, pomalu, intenzivně ho pomačkávejte, kružte, sjíždějte po celé délce jeho penisu od kořene po žalud. Nespěchejte. Někteří muži k vyvrcholení potřebují větší tempo, ale to neznamená, že si ho budete celou dobu jen rytmicky, v jedné rychlosti, honit do pusy. Buďte intenzivní, rozverná, zapojte rty, zapojte jazyk. A. 29let střídání samotného honění a pak zvlášť kouření bez použití rukou prostě miluje!

Další věcí, na kterou by žena podle mých kamarádů neměla zapomínat, jsou varlata. Nevyžadují to pokaždé, ani většinou nemají potřebu si o to vyloženě říkat, ale pokud to uděláte, určitě si stěžovat nebudou. Hladit, lízat, nasávat, masírovat, je to na Vás. Každopádně ale hlavní je, abyste byla opravdu jemná. Spoustu mužů je na varlata velmi citlivá. Případně ani lehká masáž na hranici varlat a análního otvoru nebude přehlédnuta. Ba naopak.

Hýždě a anální otvor, masáž prostaty. Bez pochyby jsou hýždě z jedním nejdůležitějších erotogenních zón. Ženy, my to přeci taky milujeme, když nám chlap trochu pomačká prdelku. A jak jsem se dozvěděla, chlapi to mají rádi také. Hladit, mačkat, dopřát jim v rámci předehry i krátkou masáž jeho hýždí. Použijte příjemný masážní olej a klidně rukou a prsty zajeďte níž. Zamiřte k jeho análnímu otvoru, ještě nemusíte nic nikam zasouvat, jen si ho připravte na hlavní akci, namasírujte mu hráz. Hrajte si chvilku. Muži hodinovou předehru nepotřebují, to se asi všichni shodnou, ale napínejte ho trochu, o to pak bude jeho prožitek intenzivnější. Poté, když už začnete svého miláčka uspokojovat ústy, zasuňte mu prst do análního otvoru před a v průběhu vyvrcholení. Jeho orgasmus bude mít úplně jiný rozměr. Pokud je muž již zvyklý, že své prsty tímto způsobem používáte a líbí se mu to, nebo to přímo i vyžaduje, nebojte se pořídit i nějaký tenčí anální vibrátor, případně anální kolík. Na výběr je spousta druhů, kovový, silikonový, skleněný. Nebojte se toho a udělejte mu překvapení! Naopak pokud na to Váš muž není zvyklý, proberte to s ním a začněte jen lehce prstem, asi by to pro něho nebylo zrovna příjemné překvapení, pokud byste na něho rovnou vytáhla vibrátor. Každopádně, pokud si nejste zcela jistá, jak na masáž prostaty, čím začít, co si připravit, můžete najít nějaké rady a triky zde.

Další věcí, co je o mužích všeobecně známo a je to od mých kamarádů i potvrzeno, muži se rádi koukají! Nestyďte se a klidně si občas zahrajte na pornoherečku, není to nic proti ničemu. Uchopte jeho penis, nasávejte, olizujte mu žalud, uzdičku pod žaludem a dívejte se mu do očí. Jen pohled na Vás ho vzruší ještě víc. Další možností, jak uspokojit i jeho zrak je pohled na Vaše tělo. Máte v ložnici v zrcadlo? Ať si Váš muž klekne na postel, vy běžte před něj na všechny čtyři a svůj zadeček hezky vyšpulte proti zrcadlu. Prohněte se v bedrech a Váš muž se nebude moci nabažit tohoto pohledu. Vyšperkovat k dokonalosti to můžete i nějakým krásným krajkovým prádlem, podvazky. Nebo co třeba si obléknout samodržící punčochy a do zadečku si také zasunout anální kolík? Bude blahem bez sebe.

Poslední věcí, kterou bych chtěla vyzdvihnout je, zda polykat, či nikoli. To, zda polykáte, není pro muže nijak zásadní. Je Vám to nepříjemné? Nejde Vám to polknout? Vadí Vám i jenom pocit mít jeho sperma v puse? Tak to prostě nedělejte. Pokud patříte do té skupiny žen, co to není schopna mít ani v ústech, jednoduše muže dodělejte rukou a nechte si to nastříkat na prsa, to Vašemu muži na sto procent vadit nebude. Pokud Vám to nevadí, když Vám muž vyvrcholí do pusy, můžete to jen diskrétně utřít do ubrousku, stejně v tu chvíli na Vás muž koukat nebude, bude mít dost práce sám se sebou. Každopádně, A. mi řekl, že ačkoliv to není pro něho důležité, aby jeho žena polykala, je to pro něho mnohem intenzivnější prožitek, když se jí může udělat do úst. Není to kvůli vizuálnímu kontaktu, aby pozoroval, jak to polyká, ale kvůli tomu, že jeho sperma podtlakem vysaje a jeho prožitek je o to silnější, než kdyby jeho sperma jen samovolně vyteklo.

Je před Vámi nějaké delší odloučení, odjíždí na pracovní cestu? Ukažte mu, kdo je tady Blow Job Queen! Jako dáreček mu pak přibalte do tašky pánský masturbátor a on určitě bude mít na co vzpomínat, až ho použije!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:
Vyvrcholení

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz