Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Buďte královnou v orálním sexu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: George Desipris, https://www.pexels.com

Muži a přijímání orálního sexu, to je kapitola sama o sobě.

Článek

Vždy si vzpomenu na hlášku z filmu Prci, prci, prcičky: „Vykuř mi ho, krásko.“ Muži orální sex prostě milují. Ocení ho jako předehru, jako samostatné číslo nebo i jako překvapení, když na svého partnera bez upozornění skočíte, stáhnete mu kalhoty a vezmete si ho do pusy. Udělejte mu toto malé překvapení.

A jak správně na takovou kuřbičku? Musí to pěkně klouzat, pozor na zuby a nespěchejte.

Jak začít?

Hrajte si s jeho chloubou, občas se na partnera podívejte, bude si užívat pohled na Vás, jak si hezky hrajete. Postupujte pomalu, penis na začátku úplně celý olízněte od kořene až po žalud, žalud lehce nasajte a klidně párkrát zopakujte, jenom tak pro úvod, ať nepřepálíte start a necháte partnera ještě chvilku v očekávání.

A co dál?

Pak penis můžete střídavě nasávat, vytvářet ústy podtlak a zase ho uvolňovat. Pokud to zvládnete bez pomoci rukou, tak tím lépe a ruce můžete třeba zaměstnat hlazením vnitřních stehen svého muže, lehce si hrát s varlaty nebo mu hladit hrudník a trochu se pověnovat i bradavkám, pokud to má váš partner rád. Pak si klidně jazyk a ústa mohou trochu odpočinout a jeho chloubu mu pevným úchopem a pomalými, intenzivními krouživými pohyby pomačkejte a promasírujte, klidně pak lehce nasajte varlata.

Zaleží na preferencích muže, jestli upřednostňuje rychlejší, nebo pomalejší tempo, ale myslím si, že není třeba spěchat. Klidně mu ho chvilku hoňte a špičkou jazyku olizujte žalud, to pro něho bude slast.

Muži mimo jiné zbožňují i praktiku zvanou deep throat neboli hluboké hrdlo. Princip spočívá v tom, že si jenom penis zasunete co nejhlouběji do krku, jak to jen zvládnete, než Vás pohltí dávivý reflex. Dávivý reflex trošku ošálíte, když budete penis jakoby „polykat“, nebo si ho zasunete do krku ne přímo, ale trošku stranou. Podle mého známého byl pro něho nejlepší zážitek, když se ženě vystříkal až do krku při této praktice.

Dopřejte svému drahému sexy a intenzivní péči, za kterou nebudete na oplátku nic očekávat. On toho pro vás určitě taky dělá spoustu. Další dobrý článek na toto téma je zde.

Malý tip na závěr:

Pokud máte trochu problém se specifickou chutí či vůní penisu, použijte trochu ochuceného lubrikačního gelu pro orální sex. Vy si pochutnáte, budete si to více užívat, bude to lépe klouzat a to vše jistě vás partner ocení.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:
Felace

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz