Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Čím přesvědčit svou ženu, že anální sex je skvělý?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Marina Ryazantseva / Pexels

Pánové, tlačíte na svou ženu kvůli análnímu sexu, ale ne a ne ji přesvědčit? Pojďme se na to podívat.

Článek

Základem je zjistit, kvůli čemu vaše žena anální sex odmítá. Těch důvodů, proč se žena do této praktiky tolik nehrne může být několik a vy je musíte zjistit, abyste s tím mohli něco udělat. Ptejte se jí, poslouchejte ji, ne jedním uchem tam, druhým ven, známe vás, že…

Ptejte se citlivě, bez nátlaku a projevujte o ní zájem. Problém, proč žena odmítá anální sex je většinou jen v hlavě, jde o její psychiku.

Hlavními důvody, proč žena odmítá anální sex je strach z bolesti, strach z ušpinění a hygieny, nebo je prostě jen třeba nezkušená a obává se nových praktik. Pokud má vaše partnerka nějaký zdravotní problém, tak přes to asi úplně vlak nejede, ale s těma ostatními problémy se dá něco udělat.

Neexistuje univerzální návod, jedná se spíš o takový mix různých postupů, jakými se k požadovanému výsledku postupně přiblížíte.

1) Mluvte o tom jen občas, citlivě, netlačte na pilu, ať ji hned nevyděsíte

2) Odpusťte si sprosté narážky, nebo nějaké rýpání

3) Pustit ji anální porno jako motivaci nebude také to ideální

4) Nepřipomínejte jí to pořád, ať ji k tomu nevypěstujete odpor

5) Když svou ženu budete lízat, zkuste zajet jazykem níž k hrázi, jen na chvilku

6) Když si se svou ženou budete hrát prsty, zajeďte níž a hlaďte ji kolem análního otvoru

7) Pravidelně zařazujte hlazení kolem análku během hrátek

Hlavním důvodem tohoto je, aby si žena postupně zvykala na nějaký kontakt a jemný tlak kolem jejího análku. Tato fáze může trvat déle, ale trpělivost růže přináší. Když si žena na toto zvykne a nebude Vás odstrkávat, uvidíte, že ji je to příjemné, pojďte pokračovat dál. Už do hrátek zařazujte i špičku prstu. Pokud by Vás žena při tomto pokusu odstrčila, že se bojí například ušpinění, neposílejte si ji hnedka udělat anální klystýr, tak to nechte na příště. Pokud se nebude bránit, kousek zajeďte dovnitř a pak zase hnedka ven… Dejte ji čas si postupně zvykat. Kolem análního otvoru je spousty nervových zakončení a Vaše partnerka brzy zjistí, že ji je to velice příjemné, když se jí tam dotýkáte.

Když vás pustila až sem, příště můžete zkusit hranice ještě posunout, nezapomeňte však na dostatečnou lubrikaci. Na pomoc si můžete přibrat třeba gumový anální prstík, nebo malý anální kolíček.

Ujistěte svou ženu, že postup v této praktice je pouze na ní a když bude chtít přestat, okamžitě přestanete. Přeci ji nechcete ublížit a ani ji v hlavě vytvořit nějaký blok, přes který se už nedostanete.

Použijte větičky, kterými ji ujistíte, že není čeho se bát… „Uvolni se, nemusíš se bát, chci tě jen hladit“, „Neboj se, když řekneš, hnedka to přerušíme“, „Máš tak krásnou prdelku“, „Zkusme to jen na kraj, když tak mě hned zastavíš“…

Když už máte vyhráno, s dalším postupem se můžete nechat inspirovat zde.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz