Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Co je rimming? Málo používaná technika, která má co nabídnout

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Oleg Melevych https://www.pexels.com/cs-cz/foto/svudny-remen-zadku-zadek-12154990/

Víte, o čem je řeč, když se řekne pojem rimming? Ne? Jedná se o lízání konečníku.

Článek

Ačkoliv to tak může na první dobrou působit, nejedná se o sexuální praktiku, kterou by praktikovali pouze homosexuálové. Rimming si můžete rozšuplíčkovat k orálnímu sexu, análnímu sexu, nebo klidně i k fetiši.

Proč rimming?

Okolo konečníku je takové množství citlivých nervových zakončení, že za zkoušku to určitě stojí. Vlastně celý zadeček je dost významnou erotogenní zónou. Jeho hlazení, masírování, líbání a laskání přináší obrovskou rozkoš.

Jak rimming praktikovat?

Není to nic složitého, hrajte si jazykem jako při běžném orálním sexu. Využijete i stejné polohy. Člověk přijímající tento druh rozkoše může ležet v uvolněný na zádech, jen doporučuji si přidržet nohy nahoře, v pozici na všech čtyřech a hezky vyšpulit zadeček, nebo klidně můžete využít i sednutí na obličej - facesitting.

Hygiena je zde ale důležitější, než u klasického análního sexu!

Pořiďte si anální sprchu, nebo klystýr a proveďte si pořádnou očistu. Při lízání umytého zadečku by se nemělo nic stát, jen pozor, pokud chcete zajíždět jazykem i dovnitř. Zde je z důvodu množství bakterií hygienické riziko větší. Od zánětů v krku až po žloutenku.

I když je dodržená veškerá hygiena, očista i výplachy, stejně může být zadeček specificky cítit. Toto se dá jednoduše vyřešit ochuceným lubrikačním gelem určeným po orální sex. Pokud lížete zadeček ženě, určitě lízání zadečku a vagíny nestřídejte!

Kdo je dárce a kdo příjemce? To je jen na vás. Zahoďte ostych, darujte a přijímejte toto laskání oba z páru.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz