Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Cunnilingus. Aneb strč tam hlavu a lízej

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Ferdinand Studio https://www.pexels.com/cs-cz/foto/zena-dospely-krasny-sexy-1020056/

Ženy, které milují sex, milují i to, když jim chcete dopřát i orální rozkoš.

Článek

Pokud patříte mezi začátečníky v orálním uspokojování žen, není se čeho bát, není to nic těžkého. Pokud ženu například omylem nekousnete, nic horšího se již stát snad nemůže. Nebuďte nervózní a hlavně nespěchejte. Nebuďte jak pes, co líže zmrzlinu.

Pomalu objevujte rozkrok své ženy. Myslím si, že většina mužů nemá problém svou ženu uspokojovat ústy a pokud patříte mezi ně, pojďme pokračovat. Žena by měla být před orálním sexem dostatečně uvolněná. To zajistí pohodlné lehnutí na záda. Jestli to však chcete zajímavější, může být žena na všech čtyřech, nebo si vám sednout na obličej – tzv. facesitting. Pokud ale vaše žena leží na zádech, může vám zlepšit přístup k ní tím, že si chytne nohy, nebo si ji třeba posuňte na kraj postele a vy si k ní klekněte. Nebo ji klidně i podložte zadeček nějakým polštářem, nebo zamotanou dekou.

Nesoustřeďte se jen na poštěváček, některé ženy mohou být velmi citlivé při jeho přímé stimulaci. Ale na druhou stranu, když bude vaše žena víc roztoužená a vzrušená, tento práh citlivosti se změní a ona si Vás nasměruje podle potřeby. Ještě ale předtím kružte jazykem kolem, nasávejte, strkejte jazyk dovnitř vagíny. Dovnitř, ven, dovnitř, ven. Hrajte si, měňte tempo, intenzitu. Vnímejte signály ženy.

Co takhle zapojit i prsty? Některá žena to preferuje a orgasmus jí to přivede rychleji, jiná to nemusí mít ráda a spíš ji to tím zabrzdíte. Je to na vás, musíte to vyzkoušet a neznamená to, že když jednou Vaše žena nebude mít náladu na vaše prsty uvnitř, jindy to nebude vyžadovat. Já vím, není to s námi jednoduché. Pokud je vaše žena pořádně roztoužená, zkuste zamířit prstem i do jejího zadečku. Klidně si vezměte na pomoc lubrikant. Prst v jejím zadečku může její orgasmus povýšit na úplně jinou úroveň.

Tipy a triky:

- Pokud máte problém s chutí její vagíny, i když bude umytá, vezměte si na pomoc ochucený lubrikační gel, který je určený pro orální sex.

- Pokud do orálních hrátek zapojíte i prsty, hlavně nestřídejte zadeček a vagínu.

- Poloha 69! Dopřeje si společný orálek.

Skvělý návod krok za krokem, jak nejlépe uspokojit svojí partnerku najdete ZDE.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz