Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

G jako G bod, o tom to je!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Alexander Krivitskiy https://www.pexels.com/cs-cz/foto/moda-osoba-zena-umeni-1596732/

Velké tajemství bodu G – prozkoumejte zákoutí ženské rozkoše.

Článek

G-bod, nebo Gräfenbergův bod, je oblast na přední stěně vagíny. Tato partie je známá pro svou potenciální citlivost a stimulaci, což vedlo k mnoha debatám a prozkoumávání v oblasti ženské sexuality.

Kde je?

G-bod se nachází přibližně 2 až 3 centimetry od vchodu do vagíny na přední stěně. Tato oblast je obvykle považována za citlivou na stimulaci a může být rozpoznána hrbolkem nebo změnou textury tkáně.

A jak tedy na to?

Pánové, pojďte toto zákoutí objevit. Žena si lehne na záda, může si podložit zadeček a bedra polštářkem a vy zasuňte dva prsty dovnitř do úrovně druhého kloubu. Polštářky prstů směrem nahoru a lehce je ohněte. Tuto oblast byste měli nahmatat. Bod G se nachází u vyústění močové trubice, což může ženě způsobit pocit potřeby na záchod. Když to ale překoná, dostaví se vlna rozkoše a vzrušení.

Pro tuto oblast se prodávají i speciálně určené sexuální pomůcky a zakřivené vibrátory.

Pro mnoho žen může stimulace G-bodu přinést intenzivnější sexuální prožitky a vést k dosažení orgasmu. Některé ženy popisují G-bod jako místo, které přináší specifické, hluboké a často rozsáhlé orgasmické zážitky.

Důležité je si uvědomit, že každá žena je jedinečná a reaguje odlišně na stimulaci G-bodu. Některé ženy mohou mít intenzivní prožitky, zatímco jiné nemusí G-bod tak výrazně vnímat.

Tajemství G-bodu je jedním z mnoha aspektů ženské sexuality, a jeho prozkoumávání může přinést nové rozměry do intimního života žen a jejich partnerů.

Určitě nějaký další zajímavý tip naleznete i zde.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:
Stimulace

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz