Hlavní obsah

Jak se připravit na anální sex - 5 věcí, které potřebujete vědět

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Oleg Melevych https://www.pexels.com/cs-cz/foto/svudny-remen-zadku-zadek-12154990/

Anální sex byl dlouho oblíbeným tabu mnoha lidí. Přesto stále přetrvává a stále více lidí si tuto formu potěšení užívá. Nezáleží na tom, zda jste muž nebo žena - zadní vrátka jsou vždy otevřená pro zábavu!

Článek

Pokud máte zájem vyzkoušet anál poprvé nebo jen chcete rozšířit svůj repertoár, prvními kroky je určitě příprava. Dobrá příprava na anální sex zajistí mnohem pohodlnější a příjemnější zážitek pro vás i vašeho partnera.

PROČ VYZKOUŠET ANÁLNÍ HRÁTKY?

Řitní otvor a konečník jsou erotogenní zóny pro muže i ženy. Anální hrátky mohou stimulovat oblasti, které jinak zůstávají nedotčeny, a pro ty, kterým to vyhovuje, je výsledkem ohromující orgasmus. Zatímco mnoho párů považuje anální hrátky za prostředek ke zpestření svého sexuálního života, jiné páry a jednotlivce k nim prostě přitahuje přirozeně. Bez ohledu na důvody mohou být anální hrátky zábavným a bezpečným způsobem, jak se vymanit z rutiny a užít si s partnerem nebo i sami něco nového.

PŘÍPRAVA NA ANÁLNÍ SEX

1. NEJPRVE SE VYDEJTE NA SÓLOVOU CESTU

Pokud jde o anální hrátky, může být skličující vědět, kde začít, takže získání pocitu, co je pro vás příjemné, vám zásadně pomůže. Ujistěte se, že jste vzrušení (nejde o lékařské vyšetření), a začněte pomalu. Začněte prstem, což je snadný způsob, jak prolomit ledy. Používejte hodně lubrikantu a prostě jen zkuste, co je vám příjemné. Pochopení svého těla a toho, co je vám příjemné, učiní tento zážitek mnohem zábavnějším pro vás i vašeho partnera.

2. NEŠETŘETE NA LUBRIKANTU

Zadní vrátka se nefungují jako vagína, takže si připravte silikonový lubrikant, který vám pomůže. Nikdy nezkoušejte anální sex bez něj - riskujete protržení stěny uvnitř konečníku, což zvyšuje riziko pohlavně přenosných chorob, a navíc je to zbytečně bolestivý zážitek. Silikonový lubrikant je hypoalergenní a má vyšší viskozitu než lubrikanty na vodní bázi, takže je kluzčí a déle vydrží. Nevýhodou je, že na rozdíl od lubrikantů na vodní bázi je k jeho odstranění obvykle potřeba mýdlo a voda.

3. PŘEDEHRA VÁS DOSTANE DO NÁLADY

Při análních hrátkách je zahřátí stejně důležité jako při jakékoli jiné sexuální aktivitě. Uvolnění vám usnadní prožitek. Pokud je váš svěrač příliš napjatý, bude to nepříjemné. Je důležité se uvolnit a klíčem k úspěchu je komunikace s partnerem. Zkuste, aby váš partner začal zvenčí lehkým třením a pak přešel k lízání. Věnujte nějaký čas tomu, abyste se uvolnili a dostali do nálady. Dejte partnerovi najevo, co je mu příjemné - experimentování může být skvělým způsobem, jak zjistit, co se vám oběma líbí. Nezapomeňte, že se prostě bavte.

4. ZAČNĚTE POMALU A VYTRVALE

Tohle není závod. Dejte si na čas a nespěchejte na to. Při análním sexu je klíčová komunikace. Je důležité dát partnerovi najevo, jak se cítíte. Po zahřátí zkuste partnerovi nejprve zavést prst a poté malý anální kolík. Nakonec přejděte k penisu nebo vibrátoru. Nelze dostatečně zdůraznit, že velké množství lubrikantu je nesmírně důležité. Nezapomeňte, že váš konečník je velmi citlivý, a i když anální sex může přinést spoustu úžasných pocitů, je třeba s ním zacházet opatrně. Nebojte se partnerovi říct, aby zpomalil.

Skvělý návod na anální sex krok za krokem najdete také ZDE.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz