Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Jazykové tornádo – inspirace pro muže, jak na orální sex

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Ann C

Většina žen orální sex miluje. Milují ho v rámci předehry, milují ho jako samostatné číslo, nebo jako první číslo v rámci celé noci plné vášní. Ale jak na to?

Článek

Pokud jste začátečník v uspokojování ženy ústy, není se čeho bát. Nemyslím si, že by se u téhle praktiky dalo zrovna něco vyloženě zkazit, pokud ji nekousnete, nebo to nelížete jako zmrzlinu. Je to vagína, ne míchaná točená za tři pětky, tak se tomu přizpůsobte, ale žádný strach a pojďme na to.

Muži většinou nemají problém svou drahou polovičku uspokojovat ústy, i když sem tam to někomu samozřejmě může vadit a v tomto případě bych chtěla vyzdvihnout hygienu. Myslím si, že většina žen by Vás „tam dolu“ nepustila, pokud by nebyla umytá, ale dopřejte si i v rámci předehry společnou sprchu, případně společnou koupel a sami si partnerku pěkně umyjte a připravte si ji. Pokud to přeci jenom není pro Vás stále úplně lákavé, můžete si pomoci lubrikačními gely, které jsou uzpůsobené pro orální sex, mají různé sladké ovocné příchutě a jistě si nějaký vybere. Na trhu existující i jedlé masážní oleje. Nedávejte partnerce najevo, pokud to děláte s nechutí. Zkuste to tímto způsobem, určitě Vám to pomůže překonat nějaké Vaše nepohodlí. A ona Vaši snahu určitě ocení a odmění Vás za to.

Pokud patříte do té skupiny mužů, kteří s tímto nemají problém, tak super, pokračujeme. Žena se musí před orálním sexem cítit dostatečně uvolněná, musí se cítit pohodlně, tak jí to dopřejte. Žena je nejvíce uvolněná vleže na zádech, vy si můžete kleknout k ní, nebo si jí můžete posunout na kraj postele, ona pokrčí nohy a vy si můžete pohodlně sednout vedle postele a máte dostatečný manipulační prostor. Můžete ji třeba i podložit zadeček polštářem, ať máte více místa nebolí Vás za krkem.

Nesoustřeďte se pouze na klitoris. Některé ženy můžou být přecitlivělé při jeho přímé stimulaci. Na druhou stranou, až bude Vaše partnerka víc vzrušená, tento práh citlivosti se může změnit a sama si Vás tam nasměruje. Ale ještě předtím zkuste jazykem lehce kroužit kolem, zajeďte jazykem přímo do pochvy, ale zase tam nebuďte příliš dlouho, líbejte ji na vnitřní stehna, na bříško, hlaďte ji prsa, lehce mačkejte bradavky. Hrajte si. Střídejte rytmus, intenzitu. Vnímejte signály těla své partnerky. Každá to vnímá trošku jinak. To, že Vaše bývalá to měla ráda rychle a silou neznamená, že to Vaše současná partnerka bude mít ráda stejně.

Stejně tak k tomu patří i použití prstů, nebo nějakého vibrátoru. Některým ženám prsty v pochvě můžou orgasmus oddálit, jiným naopak urychlit. Zkoušejte to, ale jen jemně. Stejně tak to platí i o prstu v zadečku. Když budete dostatečně jemný, prst v jejím zadečku ji může orgasmus ještě zintenzivnit. V tomto případě nezapomeňte na lubrikant.

Další věcí, kterým můžete své partnerce zpestřit orální sex, je například zakrytí očí. Kupte saténovou stuhu, nebo škrabošku na oči, případně jí je zakryjte šátek. Nebude ji nic kolem rozptylovat a bude se moci naplno soustředit na Vaše úsilí. Její prožitek bude mnohem silnější. Šátek či stuhu můžete použít i na její ruce. Svažte jí je za hlavu, bude plně ve Vašich rukách, bude Vám naplno oddaná. Můžete použít i pouta. Látková, kovová, kožená, je to na Vás. Na výběr jich budete mít spousty. A co je důležité, nespadnete do stereotypu, když to občas oživíte nějakými pomůckami.

Tenhle způsob byl spíše pro její uspokojení, ale můžete si dopřát i společné orální hrátky. Co takhle 69? Vy si lehněte na záda a Vaše partnerka může jít nad Vás. V tomhle případě si musíte trošku naplánovat dýchání, přeci jenom, bude Vám sedět na obličeji a bude tam dost vlhko. Určitě se bude Vaše partnerka snažit se trošku nadlehčovat, ale vy si případně trošku pomozte rukama, ať se zvládnete i nadechnout. Tato poloha může být super na předehru, finále tady totiž nemusí být až tak silné. Oba se musíte soustředit i na uspokojování své drahé polovičky, ne jenom na svoje pocity a procítění svého orgasmus. Aby vše správně klouzalo, případně i správně chutnalo, můžete opět oba použít orální lubrikační gel.

Další rady a inspirace můžete najít zde. Tak hodně štěstí!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz