Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

K jako klitoris. Pánové, zaměřte se na něj

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: John Roca https://www.pexels.com/cs-cz/foto/cernobily-zena-holka-model-230676/

Tato malá partie těla se stala symbolem ženského vzrušení a přitahuje pozornost svou komplexností a schopností přinést nevídanou rozkoš. Připravte se a zaměřte se na klitoris své ženy.

Článek

Klitoris není o velikosti, ale o intenzitě. Přestože je z hlediska anatomie malý, jeho 8 000 nervových zakončení ho činí nejsenzitivnějším místem na ženském těle. Kvalita zde jednoznačně převyšuje kvantitu.

Klitoris není jen hračka, i když se s ním hraje skvěle. Jeho hlavní funkcí je přinášet ženě sexuální potěšení. Věděli jste, že klitoris má nejen vnější část, kterou můžete vidět, ale také vnitřní část, která dosahuje až do těla?

Klitoris je mimo jiné klíčem k ženskému orgasmu. Spoustu žen je schopno dosáhnout orgasmu pouze při stimulaci klitorisu. Prostřednictvím svých nervových zakončení přináší nazapomenutelné zážitky.

A jak na skvělý orgasmus pomocí klitorisu? Vyberte si, možností je několik.

Orální sex, hrátky rukou, stimulace pomocí vibračního kroužku na mužově penisu, který ženám krásně zavibruje na klitoris při přírazu. Některé ženy mohou být velmi citlivé při přímé stimulaci klitorisu na začátku styku. Pánové, proto dělejte na začátku trošku caviky.

Prsty, nebo jazykem na začátku projíždějte kolem. Nezaměřujte se hnedka na cíl.

Líbejte a laskejte pysky, nasávejte vagínu, líbejte stehna, zasouvejte jazyk dovnitř vagíny. Hrajte si, střídejte intenzitu, rychlost. Sledujte signály těla Vaší ženy. Až bude ještě vzrušenější, ráda si Vás na klitoris pak nasměřuje sama. Některé ženy mohou preferovat při orální sexu jak stimulaci klitorisu, tak i třeba prsty ve vagíně, nebo i v zadečku. Případně současnou stimulaci klitorisu a zároveň rukou ženě hlaďte a mačkejte bradavky. Najděte si tu správnou kombinaci, objevujte tělo své ženy.

Jak správně stimulovat klitoris při orálním sexu?

Používejte různé techniky, jako jsou krouživé pohyby jazyka, polibky, sání, nebo kombinace všeho. Experimentování může přinést vzrušující variace. Hrajte si s rychlostí a intenzitou podle partnerčiných reakcí. Někdy pomalé a něžné dotyky, jindy rychlejší tempo.

Další tipy, jak si můžete pohrát s klitorisem své ženy můžete najít například i zde.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz