Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Masáž prostaty pro lepší orgasmus a zdraví. Jak na ni?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Freepik

Zajímavá cesta ke zdraví a rozkoši. Masáž prostaty, ač může znít pro někoho kontroverzně, má potenciál přinést nejen erotické vzrušení, ale také zdravotní výhody pro muže.

Článek

Pohodlné prostředí a správná hygiena jsou klíčové pro příjemný zážitek. Zvažte použití lubrikantu na vodní, či silikonové bázi pro snadnější pohyb prstu nebo třeba erotické pomůcky.

Jaká je správní poloha při masáži?

Při samotné masáži zvolte pohodlnou pozici. Oblíbená poloha je na boku s pokrčenými koleny. Zavedení prstu nebo masážního nástroje by mělo být opatrné a pomalé. Používejte dostatečné množství lubrikantu pro pohodlný pohyb. Základem jsou velmi jemné a pomalé doteky. Respektujte tělo a reakce partnera. Pokud cítíte, že to partnera bolí, nebo cítí nepohodlí, okamžitě zpomalte nebo zastavte.

Začněte s jemným pohlazením a laskáním oblasti kolem konečníku. Postupně vstupujte prstem nebo masážním nástrojem s dostatečným množstvím lubrikantu.

Kde se přesně nachází prostata?

Pokud používáte prst, hledejte malý výstupek uvnitř konečníku, což je prostata. Jemně ji masírujte jemnými kruhovými nebo stiskavými pohyby.

Při použití masážního nástroje postupujte podle návodu a respektujte pohodlí partnera.

Masáž prostaty může být zajímavým a potenciálně prospěšným prvkem intimního života. Ačkoliv spousta mužů má vůči této masáži určité předsudky, dokažte mu, že není čeho se bát. Dbejte na hygienu, pánové mohou před masáží využití anální sprchu či klystýr. Pokud masáž bude provádět žena prstem, dlouhé umělé nehty nebudou pro toto ideální.

Tip na závěr:

Pro masáž prostaty můžete použít i vibrátor. Vibrace této masáži přinesou ještě jinou dimenzi rozkoše. Další rady, jak na skvělou masáž prostaty krok za krokem najdete také ZDE.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz