Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Misionář není nuda! Pojďte si to trochu zpestřit!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels

Muži se rádi dívají, ženy upřednostňují intimitu. Misionář oboje nabízí!

Článek

Na vrcholu žebříčku sexuálních poloh se vždy umisťuje klasika – misionářská poloha. Myslela jsem si, že je to spíš doména žen, že upřednostňují misionáře, ale když jsem se dotazovala známých, i muži rádi tuto klasiku.

Misionář není nuda!

Z čistě mého pohledu je tato klasika velmi variabilní. Nemusí to být jen o tom, že žena leží nehybně na zádech a muž v jedné stejné frekvenci přiráží. I když žena může mít v této poloze omezenější pohyb, tak zatínáním svých poševních svalů může muže přivést do extáze.

Chcete jemný, romantický sex? Blízkost a intimita této polohy je pro to ideální. Pokud nejste moc sexuálně zkušení, může to být i fajn začátek, na kterém se nedá nic moc zkazit. Přirážejte raději pomalu a intenzivně, než abyste si hráli na sbíječku a pak jste zpocení odkapávali na svou ženu. To fakt není sexy. Žena může svého partnera hladit po zádech, líbat na krku, muž jí to může oplácet. Potvrdil mi to i kamarád A. 29. let, který tuto polohu má ze všeho nejradši. Zbožňuje, když vidí, jak si to jeho partnerka užívá a to ho ještě více vzrušuje.

Měňte intenzitu a tempo

Muž může intenzivněji přirážet, žena svého partnera chytne za zadek a kontroluje intenzitu přirážení, případně si to koriguje podle svých preferencí. Trošku mu ten jeho zadeček taky pomačkejte. Zintenzivnit prožitek můžete tím, že žena nadzvedne pánev, silněji se zapře do chodila jedné nohy, může se malinko vytočit do strany a zatíná poševní svaly. To muž jistě ocení a může to své ženě uplatit tím, že jí prsty bude dráždit klitoris. Má k němu nyní skvělý přístup.

Pánové, chcete to ještě více okořenit své ženě? Zavažte ji oči, chytněte ji ruce za hlavu a přirážejte, pomalu, ale velmi intenzivně. Sem tam nezapomeňte na polibek na krk a ona se z toho zblázní. Bude mít husí kůži po celém těle. Použijte polštář a podložte ji zadeček a bedra. Lepší pro toto použití bude nějaký pevnější polštářek. Prodávají se i speciální polštářky pro tyto potřeby. Proniknete hlouběji a bude to intenzivnější pro oba dva! Podložením zadečku máte lepší přístup k jejímu bodu G. Orgasmus je na dobré cestě. Ten však můžete ještě podpořit použitím párového vibrátoru. Něco víc si něm můžete přečíst zde. Tento vibrátor je speciálně navržený tak, aby skvěle padnul a v průběhu sexu dráždil klitoris, bod G i mužův penis.

Muži se rádi koukají. Ženský, dopřejme jim to! Stačí zvednout nohu, opřít si ji o jeho rameno, trošku se prohnout v bedrech. Tenhle pohled na Vás ho nenechá chladným! Zvládnete zvednout obě nohy nahoru? Tím lépe. Chytne Vás za kotníky a trošku Vaše nohy ještě roztáhne.

Misionářská poloha je vděčná klasika, ale neupadněte do stereotypu. Pořiďte si párový vibrátor, šátek na oči a běžte na to!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz