Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Muži na vrcholu: Pánská masturbace bez tabu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Lamar Belina https://www.pexels.com/cs-cz/foto/cernobily-muz-osoba-model-3635944/

Masturbace není jen o uvolnění, je to objevování nových hranic a vlastního potěšení.

Článek

Pánská masturbace je běžná a přirozená. Těžko říct, zda více masturbují muži, nebo ženy. Přestože je to téma, o kterém se občas mluví s určitým směrem humoru a s vtipy, měli bychom je chápat v rámci běžných lidských projevů.

Proč je masturbace prospěšná zdraví?

Masturbace má fyziologické benefity. Pomáhá uvolňovat stres, může zlepšit náladu díky uvolňování endorfinů a přispívá k udržení zdravého reprodukčního systému. Je to také jedním způsobem, jak muži mohou lépe poznat své tělo a své sexuální preference.

Oddálení ejakulace a kvalitnější styk!

Pokud trpíte předčasnou ejakulací, nebo při sexu s partnerkou nevydržíte tolik, jak byste si představovali, můžete se věnovat masturbaci třeba půl hodinky před stykem.

Vypustíte tu největší nálož, vzrušení a nadržení trošku opadne, a tím byste měli získat více času při sexu. Trénink dělá mistry. Zajímavé nápady, jak si to správně udělat můžete najít i zde.

Existuje mnoho různých technik a fantazií spojených s pánskou masturbací. Každý muž má své vlastní preference, svoje myšlenky a je naprosto v pořádku experimentovat a objevovat, co mu přináší potěšení. Dokud to nebudete dokonale vědět vy, nebude to dokonale vědět ani vaše partnerka.

Pravidelná masturbace udržuje i průběžnou chuť na sex. Neznamená to, že když budete masturbovat, už sex nebude chtít. Pravidelnou masturbací necháváte proudit hormony, vaše tělo pracuje. Tak se toho nebojte a masturbujte! A co takhle společná masturbace s partnerkou a dosáhnutí společného orgasmu? To taky není špatný nápad, ne?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz