Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Pět tipů jak si (nejen) poprvé užít anální sex

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels - autor: Lela

Skvělý zážitek z análního sexu?! Existuje vůbec něco takového?! Ano, ano, existuje, a pokud čtete tento článek, předpokládám, že jste zvědaví, jak ho zažít…

Článek

Nejprve mi dovolte, abych oslovil ty z vás, kterým se anál nelíbí, nebo ty z vás, kteří do něj odmítají vůbec jít … Chci, abyste věděli, že je v pořádku, že se vám to nelíbí, protože přiznejme si, ne každému se líbí všechno. A pokud to odmítáte zkusit, je to také v pořádku … berte však v úvahu, že po přečtení tohoto článku se vaše myšlenky mohou změnit a možná se budete cítit připraveni poprvé zažít anální sex.

Jaké jsou tedy základy magického análního sexu a proč je tak zatraceně magický? Zde je 5 praktických tipů pro ty, kteří ho chtějí vyzkoušet, nebo pro ty, kteří chtějí, aby to byl supersilný a příjemný sexuální zážitek.

1. Jděte na to pomalu, pomalu a ještě jednou pomalu

Stejně jako u všeho ostatního je opravdu důležité, abyste se do análu nehrnuli dřív, než budete OBA opravdu, ale opravdu vzrušení a připravení. Takže, pánové, nespěchejte se svou ženou a za žádných okolností si NEMYSLETE, že je v pořádku do ní během několika minut narvat svůj penis. Začněte s jemným lízáním a dotýkáním se oblasti kolem jejího zadečku… celého zadečku, nejen řitního otvoru… prozkoumejte její tělo, líbejte ji všude… ochutnejte ji… poslouchejte její dech, poslouchejte její zvuky… poznáte, kdy je připravená, uslyšíte to a ucítíte to v jejím těle. Drážděte ji.

Až budete mít pocit, že je na TO připravená, zeptejte se jí. A když řekne ano (možná už říká ano svým tělem a svými zvuky… prosí tě svým sténáním, aby tě měla v sobě), pak použij nejprve prst. Jemně. Nemá smysl to uspěchat, přestaňte být hrr a užívejte si každý okamžik s ní.

2. Lubrikantem se vyplatí nešetřit

Nešetřete lubrikantem, zaručuji vám, že čím více lubrikantu, tím lépe. Zde platí staré známe pořekadlo kdo maže, ten jede, dvojnásobně. Dostatek lubrikantu umožní hladší a příjemnější pronikání do zadečku. Pro vaši informaci - některé ženy se přirozeně super lubrikují a některé ne. Neexistuje žádné správné a špatné množství, pokud jde o to, kolik lubrikantu ženy vyprodukují. Obecně však platí, že když je žena vzrušená a cítí se napojená na svého milence, její kundička bude vlhčí než obvykle. Tady mluvíme však o jejím zadečku a ten je velmi citlivou oblastí, takže když si myslíte, že máte lubrikantu dost, přidejte další. Doporučuji mít vždy po ruce extra přírodní organický lubrikant (zejména pro anální sex).

3. Uvolněte se, uvolněte se, uvolněte se

Anální sex nikdy nebude příjemný, pokud nebudete v mysli a po těle zcela uvolnění. Takže pokud se cítíte napjatí a vystresovaní, doporučuji vám, abyste se zklidnili (v životě i v ložnici). A až budete připraveni oddat se análnímu sexu, nezapomeňte dýchat a uvolnit svaly kolem zadečku a kundičky. Když jdete na věc, nepřestávejte tedy rozhodně dýchat!

4. Experimentujte s různými polohami

Z nějakého důvodu se spousta lidí domnívá, že anál se musí dělat na pejska, to zdaleka není pravda. Anální sex můžete zažít ve všech možných polohách. Doporučuji začít s tím, že žena sedí na muži, což jí dává kontrolu nad tím, kolik penisu v sobě chce a jak pomalu nebo rychle ho chce. Misionářská poloha je pro anální sex také skvělá. Ale stejně jako všechno ostatní jsme i my jedineční v tom, co nám dělá v sexu dobře… takže experimentujte se svým milencem a najděte, jaké polohy jsou pro vás oba ty nejlepší.

5. Poddejte se smyslnému a intimnímu erotickému zážitku, který anální sex nabízí

Anální sex může být nesmírně smyslným a intimním sexuálním zážitkem. Když žena vezme muže hluboko do sebe, může to přinést otevření a odevzdání, které nikdy předtím nezažila. Proto vám oběma doporučuji, abyste skutečně ctili, jak úžasný anální sex je, a ženám radím - nikdy ho nedělejte, pokud se necítíte připravené zcela se odevzdat pocitům a vjemům, které ve vašem těle, mysli a duši vyvolává. Anální sex může být vstupní branou do hluboké sexuální extáze a orgasmu, otevřete této myšlence svou mysl a možnosti jsou nekonečné.

Další rady pro příjemný a bezpečný anální sex pro inspiraci naleznete také zde.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz