Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Proč je masturbace skvělá pro váš sexuální život?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels - Alexandr Zhukovskyi

Kolem masturbace může být spoustu mýtů, ale nechte je být a pojďte si procvičit svůj prstoklad!

Článek

Klasika: „Pokud můj partner masturbuje, znamená to, že náš sexuální život je nedostatečný.“ Nebo třeba: „Masturbace znamená, že nebudu chtít sex se svým partnerem, protože už budu mít hotovo“. To je ale blbost, masturbace je super a měla by patřit do zdravého a vyrovnaného sexuálního života každého z nás.

Je to forma sebelásky, sebepéče. Můžete ji brát i jako formu uvolnění, zrelaxování těla i mysli. Občas tím někteří i zahání nudu. Na druhou stranu, je na tom něco špatného? Určitě ne. Ale mám tím na mysli to, že jste sami doma. Pokud máte doma partnera nebo partnerku, nezamykejte se do koupelny a radši běžte skočit na svou drahou polovičku!

Masturbace nám mimo jiné dává možnost zkoumat své tělo, zjistit, co se nám líbí a pak tyto informace můžete předávat svému partnerovi, partnerce. Pokud Vaše drahá polovička trochu tápe, co a jak, chyťte ho za ruku a trošku ho nasměrujte. Však vy své tělo díky masturbaci už znáte, tak tomu druhému trošku pomozte!

Pokud patříte mezi ty, kterým vadí, že jeho partner, či partnerka na sebe sám sahá, tak se nad sebou trochu zamyslete. Proč Vám to vadí? To, že si to jeden z páru sám dělá neznamená, že na toho druhého nemá chuť. Prostě si chce jen udělat příjemně strávený čas sám se sebou a to není nic špatného. Někdo bere jako čas pro sebe kafe a cigárko na balkoně, někdo skleničku vína a seriál, něco si dá pár minut slasti, víno a cigárko až pak. Nechte toho druhého, ať rozvíjí svou sexualitu. Další zajímavý článek na téma masturbace najdete zde.

To, že masturbuje, vás „nevyšťaví“, nebojte. Nechte svoje hormony pracovat, proudit. Chuť na sex se dostaví. Přirovnala bych masturbaci k jednomu kousku čokolády. Málokdo z nás si vydrží dát jenom ten jeden dílek, za chvilku si dojdete do šuplíčku znovu a nacpete do sebe i zbytek té čokolády. To je sex. Prostě čokoláda a sex, toho se přeci nemůžete nikdy nabažit.

Závěr? Masturbujte, milujte se, jezte čokoládu. Masturbace je zdravá, přirozená. Znáte film Vrtěti ženou? Koukněte se, masturbace jako léčebná metoda:-)

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz