Hlavní obsah

Tajemství ženské sexuality - Jóni masáž. Postup a technika

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: https://www.pexels.com/cs-cz/foto/zena-studio-bezova-sexy-7642452/

Cesta, jak prozkoumat intimitu a prožitek ženy. Jóni masáž je formou erotické masáže, která se zaměřuje na celkové pohlavní zdraví a stimulaci ženské intimity.

Článek

Tato masáž má své kořeny v tantrických a taoistických tradicích a zdůrazňuje spojení tělesné a duševní energie.

Jaké jsou benefity této masáže?

Pro některé ženy může jóni masáž představovat cestu k překonání sexuálních problémů nebo blokád, jako jsou obtíže s orgasmem nebo snížená sexuální touha. Jednou z důležitých aspektů jóni masáže je práce s dýcháním a energií. Partneři pracují společně na vytváření hluboké energetické spojitosti, která může posílit sexuální prožitky.

A jaký je tedy postup, jak provádět masáž?

Začněte jemným pohybem po stehnech a břiše, abyste partnerku uvolnili. Používejte kruhové pohyby na břiše a dolní části zad. Postupujte pomalu směrem k oblasti genitálií, respektujte tempo a reakce partnerky. Buďte citliví k partnerčiným reakcím a sledujte, co jí přináší potěšení.

Pomalu postupujte k vagíně. Věnujte se oblasti kolem a uvnitř vagíny s vědomými a jemnými pohyby. Prozkoumejte G-bod a používejte kruhové pohyby pro stimulaci. Dále věnujte pozornost klitorisu jemnými dotyky. Každá žena může preferovat odlišné typy stimulace, takže pozorujte její reakce.

Masáž zakončete něžnými a uklidňujícími doteky. Přechod od intenzivnějších pohybů k něžnému zakončení je důležitý pro plynulý přechod.

Pamatujte, že každá žena je jedinečná, a proto je klíčová komunikace a respekt k tělu partnerky. Orgasmus není cílem této masáže.

A co Nuru masáž? Dočíst se o ni můžete zde a určitě také stojí za vyzkoušení!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz