Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Tak co ten anální sex? Pánové, toto je návod pro vás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels

Chlapi, pokud v ložnici toužíte po něčem, co vaše partnerka nepovažuje za svou úplně nejoblíbenější praktiku, proč ji k tomu nezkusíte navést tím způsobem, aby po tom toužila sama?

Článek

Pokud budete o něco škemrat, dřív nebo později vaše žena povolí a nechá se uprosit, abyste jí dal na chvíli pokoj. Ale sex by neměl být výměnným obchodem, ale měli byste se snažit, aby vaše partnerka měla chuť se sama zapojit, a ne proto, že jste ji přesvědčil, nebo se jí něco slíbilo. Pokud to udělá, bude to pravděpodobně kvůli vám. Neudělá to s radostí a může to být jednorázová záležitost. Pokud Vám to takto stačí, pak je třeba zamyslet se nad Vaším přístupem. Reálně. Skutečný gentleman by měl dbát na pocity své partnerky.

Jednou z aktivit, které se ženy většinou vyhýbají, je anální sex. Není to tak, že žádná žena nemá ráda anální sex, to vůbec netvrdím. Ale myslím si, že žen, co anální sex ke svému štěstí nepotřebují, je většina. A v tu chvíli se to střetává se zájmy mužů, kteří to aspoň jednou za čas na nějaké zpestření v ložnici prostě vyžadují. Pokud se s tím muž nesmíří, že to jeho žena vyloženě nechce, měl by se začít činit a vytvořit ji takovou atmosféru a prostředí, aby ji to co nejvíce zpříjemnil a ona se mohla uvolnit a začít tuto praktiku objevovat a zjistit, že to až tak špatné není, ba naopak. Možná předtím měla vaše žena obavy z bolesti a hygieny, tohle ale můžete lehce eliminovat.

Nenapíšu tady nic převratného, je to vlastně úplně jednoduché. Tím klíčem je předehra a věnování dostatečné pozornosti své ženě, postarejte se o pohodu. A co si budeme, anální hrátky vždy potřebují určitou přípravu. Co takhle překvapit svou drahou polovičku relaxační koupelí? Napustit teplou vodu, přidat aromatický olej a dopřát jí chvíli odpočinku, celkového uvolnění těla. Sklenička kvalitního vína, nebo sektu v ruce jsou v tomto případě dobří pomocníci. Během koupele se k ní můžete připojit nebo jí jemně masírovat krk a ramena. Dejte jí najevo, jak moc po ní toužíte. Ale přirozeně, netlačte na pilu. Pomalu rukou a prsty sklouzávejte níž, směrem k bedrům a hýždím. Hlaďte ji a pomalu si začínejte připravovat své vytoužené území. Teplá voda a olejíček pomůže k uvolnění svalstva, toho využijte. Kružte ji prsty kolem análního otvoru, zkuste už i pomalu zasunout prst dovnitř a pomalu ji zadeček začněte uvolňovat. Nespěchejte, toto vyžaduje čas, pokud na to vaše žena není zvyklá. Nezapomeňte ji u toho třeba i políbit na krk, nebo ji něco zašeptat do ucha, klidně něco pikantnějšího.

Vytáhněte svou ženu z vany a odneste ji do předem připravené ložnice a položte ji na postel. Zaměřte se plně na ni. Položte ji na záda a jemně ji hlaďte a rozmazlujte. Nebojte se zamířit níž a začněte ji uspokojovat ústy. V tomto případě ale nemiřte k cíli, chcete u ní jen povzbudit touhu a navnadit ji na další pokračování, aby se vás nemohla dočkat. Důležité je, aby se cítila pohodlně a nebyl zde náznak spěchu. Až bude dostatečně uvolněná a roztoužená, otočte ji na břicho a pokračujte v hlazení. Postupně se můžete zaměřit na její zadeček. V této fázi můžete zkusit zapojit erotické hračky, jako je menší vibrátor nebo anální kolíček, ale dbejte na opatrnost a její pohodlí.

Všechno musí správně klouzat, aby to nebolelo. Pro tento účel může být skvělý nějaký olej, avšak buďte opatrní, pokud plánujete následně použít kondom. Olej a kondomy, to není ta nejlepší dvojice. V takovém případě je ideální zvolit lubrikant na vodní bázi. Trh je v tomto případě dobře zásobený, včetně těch gelů, které jsou speciálně určeny pro anální hrátky. Některé z nich obsahují lehce znecitlivující látky, které mírní pocit bolesti, což může být pro nezkušené osoby příjemnější a dodá jim to více pohodlí. Celkově to pomůže zmírnit strach z bolesti.

Teďka už přijde na řadu Váš penis a pokuste se ho pomaličku zasouvat. Buďte trpěliví a nechte svou ženu, ať udává tempo. Nevymýšlejte žádné extra polohy, proč taky?! Teprve to trénujete, tak zvolte takovou polohu, ať je to Vaší ženě co nejpohodlnější a zadeček je uvolněný, ať Vaše žena nemusí zatínat žádné svaly. Polohy z porna si nechte na jindy. Nechte ji určit rytmus a pokud potřebuje krátkou pauzu, tak ji vyhovte. I když může tato fáze průniku trvat trochu déle, Vaše trpělivost se vyplatí! Až Váš penis bude v zadečku až po kořen, můžete začít lehce přirážet, ale stále se držte pomalejšího tempa, než se zadeček Vaší ženy úplně uvolní. Po chvilce už to půjde samo a to je výhra pro vás! Dál už si pokračujte sám, jak uznáte za vhodné, nebo co vám partnerka dovolí.

Pamatujte na důležitost hygieny a vyhněte se střídání otvorů, přes to vlak prostě nejede!

Pokud z análního sexu uděláte pro vaši partnerku pohodlný a příjemný zážitek s patřičným množstvím času pro uvolnění, budete si tuto praktiku užívat častěji, než jen třeba na Vánoce! Možná nějaké další rady pro příjemný a bezpečný anální sex pro inspiraci naleznete zde.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz