Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Tak jak je to s velikostí penisu, záleží na ní?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: https://pixabay.com/cs/users/stocksnap-894430/

Asi každý slyšel něco o kašpárkovi a divadlu, které je schopen zahrát… Ale jak to ve skutečnosti je? Záleží na velikosti kašpárka, aby divadlo stálo za to?

Článek

Z čistě anatomického hlediska, malý penis by neměl být vyloženě problém. Pochva ženy je přibližně pouze 8-10 cm dlouhá a na šířku má zhruba 2,5-3 cm. Z logiky věci vyplývá, že menší penis kolem 10 cm problém není, v tomto případě je zásadnější spíš šířka. Na druhou stranu, když se řekne malý penis, co to přesně znamená? Jakou velikost si po tímto pojmem představíte? 1-5 cm? 5-10 cm? 10-12 cm?

Myslím si, že těch 10 cm u muže je asi hraniční. Je mi to líto pánové, ale většina divokých fantazií žen je o pořádné „kládě“, ne o malém kašpárkovi. Ačkoliv pro ženu není moc praktické mít partnera s vyloženě velkým penisem, může to pro ni být bolestivé, každý styk potřebuje větší přípravu, každá by si to však chtěla aspoň párkrát za život vyzkoušet. Fantazie je jedna věc, ale pro život upřednostňujeme spíš průměr. Pokud jste majitelé hraničních 10 cm, nebo o něco menšího penisu, než je tato pomyslná hranice, měl byste se ukázat v jiných disciplínách, v kterých můžete excelovat.

Pokud máte partnerku, která Vás miluje, Váš vztah má silné základy, máte společné zájmy, smějete se stejným věcem, pochybuji, že by hrozil rozchod jenom kvůli velikosti Vaší chlouby. Máte spousty možností, jak ji to trochu vykompenzovat.

Jako první mě napadá orální sex. Věřím tomu, že jste přeborníkem v orálním sexu! Hrajte si s ní, nasávejte ji ústy, zajeďte jazykem dovnitř vaginy. Nespěchejte, střídejte intenzitu, tempo. Trošku to Vaší ženě okořeňte a pořiďte jí jako dárek nějaké větší realistické dildo. Laskejte ji ústy, pak použijte pomocníka. Věnujte jí dostatek péče a času, hrajte si s ní… Dopřejte jí splnění její fantazie o velkém penisu.

Další možností je anální sex. V této oblasti si dovoluji říct, že žena, která nemá zkušenost s análním sexem, nebo se ho dokonce i bojí, upřednostní malý penis. Tady platí na 100 %, že s malým Kašpárkem se dá zahrát velké divadlo, pokud žena není na anální sex zvyklá a je stažená. V konečníku je spousty a spousty nervových zakončení, tak si může anální sex užít mnohem víc a intenzivněji, než klasický. A myslím si, že téměř každý muž má o zadní vrátka své partnerky také zájem. To je výhra pro oba, ne? Chcete si to ještě více zpestřit? Ucpěte ji oba otvory! Vy se věnujte jejímu zadečku a do vagíny jí zasuňte vibrátor. Bude to hezky stimulovat i Vás.

Slyšel jste někdy o návlecích na penis? Běžte do toho! Opět si to velmi užijete oba dva. Jsou různé druhy, tvary, erekční návleky, zvětšovací návleky, stimulační návleky s různými velikostmi vroubků. Vůbec se nebojte návleků s většími vroubky, Vaše partnerka to jistě ocení. Existují také zvětšovací lubrikační gely, mrkněte i po nich a zkombinujte to. Když pominu různé chirurgické zákroky, použití kyseliny hyaluronové apod., myslím, že tohle jsou ty nejlepší varianty, jak velikost svého penisu ženě vykompenzovat. Další zajímavé tipy, jak zvětšit penis, se můžete dočíst zde.

Pokud přeci jenom nechcete kompenzovat velikost penisu svými dovednostmi a přáli byste si mít svou chloubu o něco větší, existují speciální dlahy na permanentní zvětšení penisu. Tuto dlahu nasadíte na penis a nosíte ji pár hodin přes den, brzy si na ni zvyknete. Výsledky by měly být pozorovatelné zhruba po měsíci, kdy se penis může prodloužit cca o půl centimetru. To sice jednorázově není tolik, ale při půlročním používání můžete dosáhnout zvětšení penisu zhruba o 3 cm, v šířce zhruba o centimetr. A to už není špatné, co myslíte?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz