Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Titty Fucking: Rozkoš mezi poprsím

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Valeria Boltneva https://www.pexels.com/cs-cz/foto/nahy-eroticky-prsa-724610/

A co se jedná? Je to úplně jednoduché, je to praktika, při které je penis stimulován mezi prsy partnerky. Prostě sex mezi prsa. Případně tuto praktiku můžete znát i pod pojmem španělský sex.

Článek

Pro partnery může být titty fucking poměrně zábavnou formou sexuálního experimentování a objevování nových praktik a zážitků. Může se to zdát ze začátku i trošku krkolomné, než získáte trošku cviku, ale co horšího se může stát, než že se spolu navzájem trošku zasmějete?

Tuto praktiku můžete použít v rámci předehry, v případě zručnosti ženy lze kombinovat i s orálním sexem. Pro lepší zážitek použijte větší množství lubrikačního gelu, nebo oleje. A jedna zásadní věc, kterou pro tuto praktiku potřebujete? Samozřejmě velká prsa, nemusí být úplně obří, ale s lentilkami pod kobercem moc práce neodvedete.

Titty fucking ale není jen praktika, kdy se žena zavděčí muži. Nedochází pouze ke stimulaci penisu, ale i prsou, žena si současně může třít i bradavky.

Způsob stimulace:

  1. Partnerka může klouzat svými ňadry nahoru a dolů po penisu plynulými a rytmickými pohyby, jako při klasickém sexu.
  2. Krouživé pohyby: Experimentujte s krouživými pohyby kolem penisu, lehce tisknete penis mezi ňadry, masírujte tím sebe i partnera, měňte směr, střídejte intenzitu.
  3. Použití rukou: Pokud partnerka nemá až tak velké poprsí, nic jiného ji ani nezbyde, než si pomoci rukama. Partnerka může použít obě ruce k držení prsou, což ji poskytne lepší kontrolu a zvýšenou stimulaci.
  4. Spojení s orálním sexem: Pro ženu to možná bude trošku složitější pro koordinaci, ale muž bude v sedmém nebi. Muž si může například sednou na gauč, do pohodlného křesla, žena si před něho klekne a bude v ideální poloze, kdy může kombinanovat stimulaci pomocí svých prsou a žhavý orálek.

Ideální polohy:

Co se týče nejlepší polohy, trochu experimentuje a zkoušejte, která pro Vás bude ideální.

Mezi ty jednodušší polohy patří například již výše zmiňovaná, kdy muž sedí opřený třeba na pohovce a žena před ním klečí. Obdoba tohoto může být, kdy muž stojí a žena před ním opět klečí.

Samozřejmě titty fucking lze praktikovat i vleže a je více méně jedno, jestli žena leží na zádech a muž si nad ní klekne, nebo je to naopak. Každopádně pokud leží muž na zádech a žena se k němu nakloní, má celý průběh více své režii a může si kontrolovat intenzitu a tempo.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz