Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Iluze lásky - Pomsta Casanovovi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay (Tumisu)

Zamilujete se, on do vás a do třeba dalších pěti. Cože!?

Článek

Možná se v tom poznáváte. Jste nějakou dobu ve vztahu s mužem, který na vás hýří krásnými slovy. Je vám s ním dobře a nějaký náznak nevěry? Ani omylem. Kdy? Vždyť by na to neměl čas. Tráví s vámi většinu času a když ne, tak je v práci. Nic ničemu nenasvědčuje.

Takhle jednou nastoupila do mé práce slečna. Ve stejném věku jako já, ze stejného města. Od vidění jsme se znaly. Na svačinách jak to bývá, jsme se vždy dali do řeči. Témata byla o všem možném a mezi tím jsme si každá s úsměvem vyměňovala textovky se svým přítelem.

Jednou jsme se nad zprávou obě zasmály. Nic zvláštního, kdybychom už něco netušili. Zvědavost a odvaha nás obou byla větší než by kdokoliv čekal a otázka zněla jasně. „Jak se jmenuje tvůj přítel a co ti hezkého napsal?“ Odpověď zněla též jasně. „Patrik. Píše že,“ a už jsme mohly pokračovat společně ve čtení. Ty sms-ky byly totožné.

V tu chvíli by se nám nikdo krve nedořezal. A co teď? Máme si koupit víno a opít se, udělat žárlivou scénu nebo koupit lopatu?

Kdo by to byl řekl, naštěstí vyhrál rozum. Ještě jsme si dávali k dobru jeho sladké řeči. Používal stejné pro všechny: „Jsi můj život. Dýchal bych pro tebe.“ Tím se rozhodlo. Vzali jsme mobil a obě mu napsaly totožnou zprávu s tím, že ho pozdravuje ta druhá. Ihned volal: „Tak z vás se jako staly kamarádky jo?“ Tak koktat a nevědět co říct, jsem ho ještě neslyšela.

Za další dny jsme zjistili, že měl ještě nějaké další dívky. Vždycky jich asi měl hodně, ale my se cítily tak nějak lépe. Tak, že jsme na chvíli nechaly zhroutit jeho systém a nenechaly se dál blouznit. Hlavně asi to, že jsme to zvládly se vztyčenou hlavou. Byly jsme na sebe hrdé.

Do dneška nevím, jak a kdy stíhal všem věnovat tolik času a jak na něj asi v prodejnách museli koukat, když kupoval několik stejných dárků.

Jedno jsme se naučit mohli. Ne vždycky se ,,zlo" vytlouká klínem. Někdy stačí být prostě nad věcí a z nepřítele si udělat přítele.

Vztahy jsou jako procházka v parku. V Jurským parku.
FB stránka Sarkastickej Démon


Tak pozor na zapletené mnohoúhelníky a
lovu zdar…

Článek berte prosím s nadsázkou.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám