Hlavní obsah
Aktuální dění

Velkorysá nabídka Izraele Hamásu je velkým přešlapem. Snad ji Hamás nepřijme

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Záchrana pár jedinců, může přinést smrt mnoha jiných.

S teroristy se nevyjednává, ti se prostě eliminují. Je to jediný možný a účinný přístup k nim. Jestli o tom někdo něco ví, tak je to Izrael. Snaží se tak postupovat, ale i mistr tesař se někdy utne.

Článek

Hlavně, když mu někdo neustále zírá pod ruce.

Izraeli zírá pod ruce celá polovina světa. Ta pokrytecky hyperkorektní. A nese to své plody. Mistr se utíná celkem pravidelně.

Posledním velkým úletem byla v roce 2011 výměna 1026!! palestinských vězňů, vesměs teroristů, za jediného Izraelského vojáka Giláda Šalita, kterého Palestinci drželi v zajetí 5 let.

Mezi těmito propuštěnými teroristy byl i vrah šesti lidí, z nichž dva byli izraelští vojáci, a zbylí pak Palestinci spolupracující s Izraelem.

Tomuto arcilotrovi, kterému navíc izraelští lékaři zachránili ve věznici život operací mozkového nádoru, se ihned po propuštění, dostalo mezi Palestinci nejvyšších poct.

Jmenuje se Jahjá Sinvár, a byl to on, kdo jako současný vůdce Hamásu v Gaze, zosnoval útok na Izraelské obyvatelstvo, jehož výsledkem bylo 1200 mrtvých, a cca 250 unesených Izraelců.

Jak je zde dobře vidět, tak se Izraelcům záchrana jednoho vojáka hrubě vymstila.

Úplně stejnou chybu hodlají udělat právě nyní.

Za pár desítek svých rukojmích, opět nabízejí více jak tisíc propuštěných teroristů. Mezi nimi, zcela jistě, nějakého dalšího Sinvára.

A argumenty typu:,, kdyby byla rukojmí tvá dcera, tak bys mluvil jinak.." nelze připustit.

Ano, pak bych demonstroval před úřadem vlády za její propuštění, ale zároveň bych věděl, že možná proto, že mi vláda vyhoví, bude za pár let na stejném místě protestovat dalších sto jiných blízkých.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz