Hlavní obsah
Lidé a společnost

Jsem holčička Agáty Hanychové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Anastasiya Gepp / Pexels

Agáta Hanychová je solí v očích velké části národa. K jejich ostudě ji nejčastěji kritizují lidé, kteří by nezvládli ani polovinu toho, co ona.

Článek

Agáta Hanychová je už roky den co den propíraná médii. Díky tomu a její sdílnosti na Instagramu jí vidíme doslova až do talíře a člověk si nemůže pomoc, ale musí ji obdivovat.

Marketingová hvězda

Agáta Hanychová je skvělá podnikatelka, která má „čuch“ na peníze. Nebojí se, dokáže jít s dobou, a díky tomu je nezávislá a může dělat práci, kterou chce. Líbí se mi, že dokázala na maximum využít své vzdělání, maká za tři lidi a k tomu ještě vychovává 3 děti, přičemž u těch starších už můžeme vidět, že jsou doopravdy vychované a je na nich vědět, že se jim hodně věnovala. Nejmladší je teprve rok, takže tam toho zatím moc neposoudíme, ale nepochybuji, že na tom bude stejně dobře jako její sourozenci.

Je svá

Asi nejvíc oceňuji, že je svá. Je jí úplně jedno, kdo si o ní co pomyslí. Na pozici „rebelka českého showbusinessu“ dokázala velmi slušně vydělat a dodnes si z názorů lidí nic nedělá. Její životní cesty lítají nahoru a dolů, z řady rozhodnutí se lidem točí hlava, ale Agáta si jde za svým, čehož si hodně cením. Pokud jí někdo „hejtí“, překračuje hranici, nemá problém se ozvat a poslat dotyčné do háje a je jí úplně jedno, co na to lidi. Je prostě svá a takovou ji lidé mají nejraději.

Dobrá maminka

Od začátku, co Agátu sleduju si všímám, jak moc šikovné má děti. Mluvím zejména o prostřední dcerce, kterou jsme mohli pozorovat na Agátiných živácích. Holčička byla vychovaná, krásně mluvila, měla bohatou slovní zásobu a bylo vidět, jak moc je šikovná a že běžně pomáhá při vaření. Byla nesrovnatelně dál než stejně staré děti z mého okolí. A to podle mě dokazuje nejlépe, jaká Agáta Hanychová je. Protože vztah s dětmi a jejich rozvoj, to se neudělá samo od sebe, to vyžaduje spoustu času, zájmu a péče ze strany rodiče. A Agátiny děti to zcela očividně mají.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz