Hlavní obsah
Názory a úvahy

Čínská elektroauta pomáhají ruským útočným plánům proti nám

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Seznam.cz

Čínská elektroauta musí dle čínských zákonů provádět špionáž pro Peking. Ten je strategickým spojencem Ruska, které chystá válku proti nám - NATO. Pořídit si čínské elektroauto je tak strašná blbost.

Článek

O čínských elektromobilech v Evropě vám řekne mnoho evropských zpravodajských agentur:

1) každý elektromobil je megasenzor. Má stovky senzorů, které shromažďují informace o místech, lidech a sítích, kolem kterých projíždí.

2) každý čínský subjekt (osoba nebo společnost) MUSÍ provádět špionáž (= sbírat zpravodajské informace) ve prospěch čínského státu. To je tvrdý zákon, který čínská vláda zavedla a je to systémová změna. Na ní například stojí tvrdý právní postup NUKIB proti Huawei a ZTE, protože i tyto firmy povinně musí provádět špionáž pro čínský stát.

3) takže každý čínský elektromobil je a bude nástrojem čínského státního sběru zpravodajských informací a bude odesílat údaje do Číny nebo čínským subjektům

4) vzhledem k rusko-čínskému strategickému spojenectví proti západním demokraciím bude každý čínský elektromobil v autě sbírat zpravodajské informace pro čínský stát. Čínský stát už provádí sdílení zpravodajských informací se svým klíčovým spojencem - Ruskem. Mají společná vojenská cvičení, připravují se na útok proti západním demokraciím. Aktuálně třeba čínští vojáci cvičí podle ruských plánů v Bělorusku útok na země NATO.

5) Rusko se systematicky a naléhavě připravuje na útok na evropské země NATO.

6) Pokud by se Evropa po útoku Ruska v nadcházejících letech ocitla v obranné válce, veškeré zpravodajské informace shromážděné čínskými elektromobily v Evropě poslouží ke zlepšení plánů Ruska na útok proti NATO. Tedy proti nám.

Proto mít čínské elektroauto v současné bezpečnostní situaci je strašná hloupost.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz