Hlavní obsah
Názory a úvahy

Agáta Hanychová se vdala. Jejím bezstarostným životem by se měl řídit každý, který závidí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Wikimedia Commons/Public domain

Modelka Agáta se nám vdala. Takový šok způsobila svým sledujícím, kteří málem diskuzemi zbořili sociální sítě. Její život však mnohé inspiruje, protože si uvědomujeme, že není třeba řešit hlouposti. Agáta svou svatbou způsobila pěkný poprask.

Článek

Závist je mocné slovo. Své o tom ví modelka Agáta Hanychová, která teprve nedávno přivedla na svět třetí dítě, které měla s majitelem televize Barrandov Jaromírem Soukupem. Jenže s tím se po pár měsících rozešla a znovu se vrátila ke svému ex Mirkovi Dopitovi. Agáta tak trochu přemýšlela, přelétala až nakonec zjistila, kdo je ten pravý. S Dopitou už má syna Kryšpína, takže co nejlepšího mohla udělat, než spojit zpět rodinu, která se před dávnou dobou rozpadla. Někdy prostě lidé potřebují více času na to, aby si uvědomili, bez koho opravdu nemohou žít. Od té doby, co žije se svým současným manželem, se Agáta hodně změnila. Je více usměvavá, milá, září štěstím a hlavně všem dokazuje, že opravdu nic neřeší. Z ničeho si nedělá velkou hlavu a svůj život žije přesně tak, jak ho cítí.

Zase plní bulvár

V současnosti je její jméno propíráno na všechny strany. A na co nejčastěji ukazuje?

  • tři děti, tři tatínci
  • má chůvu a velký barák
  • živí se instagramem
  • pořád se něčím chlubí
  • vdala se
  • brzy bude dítě
  • je stejná jako její máma

Agáta se postarala o pořádný mediální humbuk, protože si dovolila vzít za manžela svého partnera a otce svého syna. Tentokrát to udělala tajně a všem nakonec ukázala jen svatební fotku. To někteří sledující nemohou překousnout, a tak se do modelky začali navážet, že se chová jako lehká dívka. Ale proboha je tohle nutné? Každý si přece žijeme život tak, jak nejlépe umíme. Agáta dokazuje, že si nedělá vůbec z ničeho velkou hlavu, vše bere tak, jak je. O ničem navíc dlouho nepřemýšlí a rozhodně se nenechá k ničemu donutit. Opět se zde ukázala pravá česká závist, kdy se lidé do úspěšného člověka jen naváží a poukazují na možné nedostatky.

Měli bychom se od ní učit

Od Agáty bychom se ale všichni měli učit, protože její způsob života by možná chtěl žít každý. Komu by se nelíbilo mít krásný dům, být úspěšná, vydělávat pomocí reklam a mít skvělé děti, které svou mámu milují? Ačkoliv na Agátu každý ukazuje, kolik a s kým má dětí, ona se o ně umí postarat narozdíl od těch, kteří mají jedno a ještě ho zanedbávají. Agáta má všechny děti dobře vychované, krásně se o ně stará a na první pohled je vidět, že jí potomci milují. Proč tedy poukazovat na chyby? Důležité je, jaký je člověk uvnitř. Všichni bychom si hlavně měli uvědomit, že nezáleží na tom, co si myslí druzí, ale jak to vnímáme my sami. Nikdo za náš život nebude žít, musíte si ho naplánovat a zařídit úplně sami.

Agáta se pro mě stala vzorem, že je v životě důležité nedělat si velkou hlavu z toho, co si myslí ostatní, ale vždy koukat na to, co chci já.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:
Agáta a Vincent: Taky názor

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz