Hlavní obsah

Bára Basiková ohromila fanoušky. Změnila účes a omládla o několik let

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Show Jana Krause, FTV Prima, CC BY 3.0, via Wikimedia Commons

Známá česká zpěvačka Bára Basiková (61) opět dokázala, že se nebojí experimentovat se svým vzhledem. Tentokrát překvapila své fanoušky výraznou proměnou účesu, která ji doslova změnila k nepoznání!

Článek

Známá česká zpěvačka Bára Basiková (61) opět dokázala, že se nebojí experimentovat se svým vzhledem. Tentokrát překvapila své fanoušky výraznou proměnou účesu, která ji doslova změnila k nepoznání!

Bára Basiková, která v minulosti proslula svými odvážnými změnami image, se rozhodla pro radikální krok. Své dlouhé vlasy, které v poslední době nosila v blond odstínu, vyměnila za krátké a šik mikádo. Tato změna jí dodala svěží a mladistvý vzhled, který její fanoušky doslova ohromil.

Reakce na sociálních sítích na sebe nenechaly čekat

„Ostříháno! Na zimu!“ napsala zpěvačka k fotce na sociálních sítích, kde se pochlubila svým novým lookem. Na snímku kromě nového účesu zaujaly i její výrazné brýle a červeně nalíčené rty, které celému vzhledu dodaly punc elegance.

Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. „Sluší,“ okomentovala nový vzhled Báry Basikové herečka Dagmar Havlová (71). Zpěvačka Monika Absolonová (48) přidala své hodnocení. „Super chic.“

Fanoušci jsou z nového looku nadšení

Fanoušci nešetřili chválou. „To je super. Jste kočka,“ shodují se v komentářích. Mnozí oceňují, jak jí nový účes sluší a jak ji omladil. Bára Basiková tak opět potvrdila, že i v 61 letech se nebojí změn a umí překvapit. Její nový účes je důkazem, že správně zvolená proměna může člověka nejen omladit, ale i dodat mu novou energii a šarm.

Jsme zvědaví, s jakou proměnou nás tato neúnavná umělkyně překvapí příště. Jedno je jisté - Bára Basiková stále dokazuje, že je ikonou české hudební scény nejen svým hlasem, ale i stylem!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz